darkymir Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 здравейте трябва ми драйвер за процесораинформацията, която мога да дам за машината ми е:Тип централен процесор: AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+Дънна платка: ASRock K7VT4A Proмисля, че това е нужната информация ако трябва още, ще допълня Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 За каква операционна система ти трябва този драйвер? Досега не съм срещал ОС, която да не разпознае този процесор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darkymir Публикувано Юли 31, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2007 win xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Microsoft Windows XP си има драйвер, който е "вграден" в самата операционна система; какъв точно е проблема при теб? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darkymir Публикувано Юли 31, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2007 ми...процесора спирабяха ми казали, че трябва да си сложа драйвер за процесораили чипсет драйвер, нещо такова, а аз не мога да намеря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Трябва ти драйвер за дъното, VIA 4in1 Hyperion ти трябва... Тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darkymir Публикувано Юли 31, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2007 мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост