smaki Публикувано Юли 30, 2007 Report Share Публикувано Юли 30, 2007 Имам проблем с принтера.При всяко включване ми вади тест .Как мога да премахна тази "екстра"?Става въпрос за HP PSC1410.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Отскоро съм във форума на Softvisia (не ми достига времето да обхвана тая необятност от теми и информация и доказвам на себе си - колко много не знам :( Абе момчета (и ... момичета), много знаете бе, комплексирана съм и в същото време много удовлетворена, че попаднах на такива професионалисти... особено на светкавичната отзивчивостда помагате ... Не се сещам за проблема на Smaki, може би е включена тази опция, но в този моя принтер НР color ме изнервя. От 10 години ползвам лазерни принтери на НР (чернобели),и всичко е 6+, но тук има някаква антилогика. Формата на страницата е на А4 - уж всичко изглежда нормално, но принтирам ли (особено през Worda) се побърквам. При условие, че съм настроила Page Setup-а и маржините и всичко е центрирано и в Print preview всичко изглежда перфектно - доволно принтирам и изненада - никакво центриране, всичко е наопаки, нищо общо с настройките в Worda, аз ли съм тъпа не знам, но започват едни настройки и в крайна сметка за себе си стигнах до извода, че тук нещата стоят Invers (обратно, огледално и не знам вече какво) ... Обясних ли разбираемо не знам - принтера е НР1600, ако някой има подобен проблем и ако аз не съм разбрала как да го настроя (уморих се), моля да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 @Smaki: единственото, което ми идва на ум е да опиташ да преинсталираш драйверите на принетера. Ако го прави този номер и без да е включен към компютъра и особено ако е в гаранция, посещение в сервиз би било добра идея. @R&B: освен да опиташ да инсталираш наново най-новите драйвери, за друго също не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Night_Raven, благодаря за съвета, ще опитам. Съвсем нов е принтера (от 1 година), мислиш ли че в драйвера е проблема. Инсталационно имам драйвер и на руски, инсталирах и него - и там същото. Освен всичко друго принтера поддържа (мисля) свои шрифтове и принтирания шрифт зададен в Worda се променя, абе въобще казвам антилогика ... сума ти тонер изхабих на вятъра. И все пак благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Нямам чак толкова опит с принтери, но знам, че това е адски своенравен хардуер. Единствено TV тунерите са по-своенравни. Може и да не е от драйверите, но най-вероятно е да е от тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 R&B, опита ли да инсталираш драйвери от Hewlett-Packard?Дал съм страницата за изтегляне на драйвери за HP Color LaserJet 1600 Printer. Избираш си операционна система и теглиш... Май за HP принтерите имаше някаква програма HP Director. При него се правят разни настройки за принтера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Ще се справя, ще измисля нещо - трябва да се справя че е служебно ... ще има Не ми е за пръв път сама "да откривам Америка". Хайде лека вечер на екипа ! Благодаря Night_Raven ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 R&B, опита ли да инсталираш драйвери от Hewlett-Packard?Дал съм страницата за изтегляне на драйвери за HP Color LaserJet 1600 Printer. Избираш си операционна система и теглиш... Май за HP принтерите имаше някаква програма HP Director. При него се правят разни настройки за принтера. Sir William, не мога още да обхвана темите... ето че ще намеря някакво решение. Малко съм бавничка и няма да е силно ако кажа "непосветена", ще опитам и ще "докладвам". Не съм очаквала такова внимание честно казано ... отново благодаря момчета ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Имам проблем с принтера.При всяко включване ми вади тест .Как мога да премахна тази "екстра"?Става въпрос за HP PSC1410.Благодаря предварително!Здравей, Какъв текст точно ти вади? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Август 2, 2007 Report Share Публикувано Август 2, 2007 Здравей, Какъв текст точно ти вади? Най-вероятно тест страницата за цветовете. Помня че имаше някаква настройка с която се премахваше. Трябва да се види в ръководството на мултифункционалното устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 R&B: Порови се в настройките на принтера и виж в тези настройки какъв е форматът на страницата. Виждам, че темата не е завършена напълно и затова се включих. Понякога за документа задаваш А4, но принтерът си печата на някакъв друг формат. Това може да е причина за хаотичното разбъркване на отпечатаня текст. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Имам проблем с принтера.При всяко включване ми вади тест .Как мога да премахна тази "екстра"?Става въпрос за HP PSC1410.Благодаря предварително! Значи принтера ми е подобен.И аз имах този проблем с постояното вадене на този тест, но го премахнах.Сигурно принтера ти е 3v1 (принтер, скенер и копир). Ако е така просто като ти изкара теста го сканираш в компютъра и си готов. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост