dimd Публикувано Юли 29, 2007 Report Share Публикувано Юли 29, 2007 Видео картата ми е Ati Radeon 9550 и използвам драйверите версия 6.8 . От два дена Catalyst Control Centar спря да се стартира при първоначално пускане на РС-та,а трябва ръчно да го стартирам,което е неудобно.Ползвам много TV-Out !В TuneUp Utilities 2007-StartUp Manager-а има отметка,че уж се стартира,но реално това не е така !Разчитам на малко помощ ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 29, 2007 Report Share Публикувано Юли 29, 2007 Аз отдавна не използвам ATI Catalyst. По ред причини, една от които е излкючително нестабилната работа на каталист центъра. Препоръчвам ATI Tray Tools на мястото на ATI Catalyst. Винаги може да върнеш АTI Catalyst, ако ATI Tray Tools не ти хареса. За инсталацията на ATI Tray Tools препоръчвам премахване на АTI Catalyst и добро почистване на регистрите и остатъците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Юли 30, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2007 Вероятно си прав,Sir William,но като се сетя,колко трудно си направих настройките/за TV-Out/,направо не ми се мисли... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 30, 2007 Report Share Публикувано Юли 30, 2007 Вероятно си прав,Sir William,но като се сетя,колко трудно си направих настройките/за TV-Out/,направо не ми се мисли... О.К. Aз не използвам Catalyst и няма как да ти помогна в момента. Но ако искаш, погледни ATI Catalyst Tweak Guide от Koroush Ghazi (TweakGuides). В долната част на този линк има Next за следващата страница. Има доста за четене и то на английски... В добавка: виж коя версия имаш на microsoft .NET Framework. Възможно е това да прави проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост