Jump to content

Проблем: компютърът ми забива

hiasd

Препоръчан пост

Няма да е зле да отвориш самата кутия и да пипнеш компонентите (ако не е в гаранция нещо) или да инсталираш EVEREST Ultimate, да видиш той какви температури ще докладва, макар че вероятно ще са същите. Възможно е датчците нещо да не са наред.
Сподели другаде

Можеш да се опиташ да преинсталираш драйверите на компонентите си с най-новите. Не би било зле и да видиш дали под Safe Mode ще забива. Там няма да има какво да правиш де, но ако там забие, значи по всяка вероятност е хардуерен проблем.
Сподели другаде

Гарване, тук не си прав, форматирането на диска с Quick Format став за около 3-4 сек. прехвърлянето на файловете за около минута го минава... същинската инсталция трае 30 мин. на пентюм 3 на 800... ;)

а дето коментираш и вписването на имена и т.н. това може да се автоматизира изцяло ( Nlite ) ;) и намаля още времето...

Сподели другаде

гарване, тук не си прав, форматирането на диска с Quick Format став за около 3-4 сек. прехвърлянето на файловете за около минута го минава... същинската инсталция трае 30 мин. на пентюм 3 на 800... ;)

а дето коментираш и вписването на имена и т.н. това може да се автоматизира изцяло ( Nlite ) ;) и намаля още времето...

Аз говоря за нормална и НЕпретупана инсталация.

Сподели другаде

• 4 weeks later...

Здравейте,

тъй като вече е направена тази тема искам да Ви помоля да помогнете и на мен моят проблем е почти същия:

Когато играя на някоя игра дори и РС-то ми да има нужните изисквания РС-то ми изведнъж забива,а температурите всичко е ОК,но не забива играта а рс-то ми....веднъж както си играх rollcage тамън стигам до финала и рс-то заби и неможе да се оправи освен да му шибна един рестарт....

искам да подчертая,че Уиноуса ми е на 3-4 месеца ползвам Win xp sp2.....моля за помощ....

Сподели другаде

Как точно забива? Съобщения за грешки някакви? Как проверяваш температурите?

Да ти кажа честно един приятел ми ги провери и ми каза,че са нормални.....та не ми исписва ник'во съобщение за грешка ами както си играя на някоя игра дори и Pacman да е след 5-6 минутки забива/става черен екрен и нищо неможе да се прави само се показва няк'во квадратче което се мести насам натам и в него пише 60 mhz или нещо подобно и се оправя само с ребуут на рс-то....

Сподели другаде