smaki Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 Защо като инсталирам тази програма ми се развалят кодеците и повече на никои филм не ми тръгват субтитрите освен на тези на които съм вградила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 AVIReComp също инсталира кодеци и филтър за субтитри - DirectVobSub. Явно се скарват нещо с текущия ти пакет с кодеци. Опитай да го преинсталираш, след като инсталираш AVIReComp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 И аз смятам така. Преинсталирай си кодеците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smaki Публикувано Юли 27, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2007 като преинсталирам кодеците спира да работи AVI ReCOMP и така ако работи едното другото спира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 С кой пакет с кодеци си всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smaki Публикувано Юли 28, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2007 с ACE Mega CoDecS Pack6.03 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2007 Report Share Публикувано Юли 28, 2007 Опитай с друг пакет, че ACE си е бозичка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MiroZh Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Здравейте, имам проблем с гледането на филми в avi формат. Аудиото върви, но няма видео. Използвам PowerDVD. Преинсталирах го, но няма резултат. Бях инсталирал DVD Idle, да не би то да е направило проблема. Ако трябва да инсталирам нов пакет с кодеци, какъв ще ми препоръчате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Накратко: деинсталирай всички кодеци и пакети с кодеци, които имаш, почисти регистрите и инсталирай избран пакет наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Сложи си този ,от известно време съм с него и нямам проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Благодаря за доверието, но е редно да спомена, че и други пакети биха свършили работа, а и моят пакет е ориентирам само към AVI формата. Ако Miron мисли да гледа и други, по-екзотични формати, то NR-CE може да му дойде недостатъчен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост