spasov2 Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Здравейте всички!Значи имам два въпроса.По време на инсталацията на операционната система във Virtual PC 2007 има форматиране.Първия ми въпрос е влияе ли това форматиране върху истинския хард.Втория ми въпрос е при син екрън във виртуалната операционна система,оказва ли се някакво влияние върху системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Всичко, което става на виртуалната машина, е ограничено само в нея. Няма никакви влияния върху истинската система. То това е и идеята. Относно форматирането: за истинската система файлът, който играе ролята на виртуален хард диск, е просто един голям файл. Той се контролира от виртуалната машина и какво става "вътре" в него, истинската система не я вълнува. Можеш да си го форматираш в каквато файлова система искаш и да правиш каквото си искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spasov2 Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Много ви благодаря.Пушка сте.Докато написах темата вече ми е помогнато.Тук са най-свестните потребители.В оная пумия kaldata.com темата си стои празна от вчера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Хи-хи, бях написал "операционна система" вместо "файлова система". Пак съм прекалил с млякото с какао май. Оправих го и сега е наред. И тук правим грешки. В този ред на мисли мога да ти предложа темата Virtual PC срещу VirtualBox, в случай че не си попаднал на нея все още. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spasov2 Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Хи-хи, бях написал "операционна система" вместо "файлова система". Пак съм прекалил с млякото с какао май. Оправих го и сега е наред. И тук правим грешки. В този ред на мисли мога да ти предложа темата Virtual PC срещу VirtualBox, в случай че не си попаднал на нея все още. Благодаря.Още онзи ден я четох цялата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост