crio Публикувано Юли 26, 2007 Report Share Публикувано Юли 26, 2007 Aa.. oтносно скрипта.. ти сигурно си го пуснал но то нищо няма да ти покаже Просто го пусни и рестартирай системата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dude Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 Ето това е много тъпа постъпка ..... Задава се въпрос, има и отговор ,а няма резултат какво е станало ?!? Работи ли, неработи ли ??? Моля Ви пишете дали работи, за да знаем Ние хората, които четем какво е станало и дали да си запазим въпросният скрипт, ако някога се наложи .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 27, 2007 Report Share Публикувано Юли 27, 2007 Ето това е много тъпа постъпка ...... Може човекът да няма възможност да отговори. Не бързай да обиждаш ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Minas може би има право, нека не бъдем само консуматори. Благодарности за светкавичния help. Ето например с моя проблем с МiraScan driver Аcer prisa 640u при опитите ми днес с версия 3.42 отново не тръгна (с 4.04 не съм пробвала засега нямам време), но ако се получи с удоволствие ще споделя. Но пък за ICarbon благодаря много - страхотен "ксерокс" - работи и най-важно върши ми страхотна работа, нали си нямам ксерокс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Така, пробелема както се казва си е мой. Знам, че трябва да се справя и ще се справя. Днес почти успях или поне така мислех. Night_Raven само за информация - MiraScan 4.04 след инсталация се оказа версия 4.02 - не проработи /оказа се за Win95; 98 ; 2000 и NT/ .Открих и инсталирах MiraScan 403u10 - 4.03 (уж за ХР) - до тук добре и видимо нещата изглеждаха в ред, скенера сигнализира за наличие на драйвер и започнах опити. През Word с малки настройки тръгна - добре. През photo- програма - тръгна - добре. Стартирам Fine Reader и ооооо съобщение за грешка,не открива драйвер ... пробвам с Photocopier и ICarbon - също .... пълна скръб ... така се окаших, че още не проумявам защо се получи така и къде греша.Още в момента на инсталация ми се мерна съобщение Еrror ... както и да е .... (няма да изпадам в подробности) имам малък напредък и ще продължавам .... Пък и тоя Scan button няма ли да го актуализират, не върши никаква работа - така го запомних да изисква Fine Reader_4 .... и е напълно безпредметен - с много функции за улеснение,а на практика ненужен. Надявах се някой да работи със скенер Аcer (да не се окаже, че проблема е в него и че е функционален само за изброените по-горе системи) и да помогне, но нищо, ще продължавам с опитите и при евентуален успех със сигурност ще споделя. Все пак - благодаря че ме насърчихте. Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Можеш да опиташ да инсталираш драйвери чрез ъпдейта на Microsoft. Те уж трябва да са тествани и да работят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Мога, ако мога ... много съм назад с материала :( с Интернет - справям се, но ми отнема много време затова и търся помощ. Никога не съм сигурна кое да предприема и дали постъпвам правилно, особено ако е на английски и това ме обърква.В официалния сайт на Мicrosoft ли ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Десен клик върху My Computer -> Properties -> страничка Hardware -> Device Manager -> десен клик върху устройството -> Update Driver.... Windows трябва да предложи да се свърже с интернет и да провери за драйвер и там, затова маркираш Yes, this time only, кликаш Next и после пак Next. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Това ли имаше в предвид ! Всичко би било добре, но нямам интернет в службата и това допълнително ме затруднява, но не съм в правоимащитеза тази "екстра" (??!!! ) ... а проблемите ми със скенера са там и тъй като това касае мен и тъй като искам програмите ми да работят безупречновинаги сама съм търсила решенията..... Ще видя как ще се справя - с win98 всичко вървеше добре, бях свикнала с настройките, сега се "пренастройвам" ...Благодаря ти Night_Raven, ако постигна нещо - ще се похваля :'( Приятна вечер ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Здравейте ! Night_Raven, обещах, че ще се "похваля" .... то друг явно няма моя проблем и не поряви интерес - справих се - тръгна най после МiraScan 4.03 и съм доволна , дори нямам нужда от Photocopier - MiraScan има и тази опция и още няколко които улесняват работата със скенера. Това е, благодаря за съдействието - супер сте ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Радвам се, че всичко е наред. Само не разбрах откъде взе 4.03. Изтеглих версията, която ти бях дал, колкото да видя коя версия е всъщност, и наистина е 4.02. Не знам защо на FTP сървъра им е като 4.04. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Доста търсене беше и понеже не бях сигурна, че ще е точно това което ми трябва мисля, че беше от тук Acer640U/UT Малко съм непохватна, но мисля че това е драйвер подходящ за АcerPrisa640U for XP - надявам се да бъда полезна ! Поздрав ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kronen Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Така за този usb.vbs - незнам но при мен не тръгна (нищо не стана и след рестарт-а.Преместих си частите в друга кутия и там всичко се прецака. (нямам закачени допълнителни USB-та само тези които са си на дъното)Ако някой може да ми помогне с нещо нека пише. На мен нищо не ми хрумва :'( :'( . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Как така не тръгна VBS файлът? Проблемът ти като на автора на темата ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Сигурно вече омръзвам с неспиращите ми проблеми но този път наистина е малко по-сериозен.Имах проблем с USB Data Cable(реших го като си купих bluetooth), но сега имам проблем и с флаш паметта.Въобще като я включа в порта не дава индикации, че работи(може и да е развалена, защото 2 пъти я изпрах, но и след това си работеше) до преди да си флашна BIOS.От тогава и USB Data Cable и Флаш паметта не могат да се свържат към компа по никакъв начин.Ако някой знае от каде идва проблема да пише.Интересува ме най-вече как да оправя флаша, защото имам някои фирмени документи в него и много ми трябват.Ще го пробвам при един приятел дали работи и ако не ще пиша за да не си блъскате главата за нищо.Благодаря предварително, пък ако пак не стане като с кабела, ще си купя нова памет . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост