niki1221 Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Ми усб ми неще да работи . Пише ми : One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognize it . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Провай да смениш входа на който го включваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Не става пробвах . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Пробвай да изгасиш изцяло компютъра за няколко минути и после го пусни и пробвай Устройството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 И това го пробвах и то не става . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Имам предвид да го изключиш напълно, директно извади щепсела от контакта, не просто да го рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Ето спрях го отсякъде и пак не бачка . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Други устройства на USB имаш ли? Ако да, те работят ли? Какво е устройството, което не работи в момента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 25, 2007 Report Share Публикувано Юли 25, 2007 Намерих в интернет начин който според авторите работи, но тъй като аз ползвам линукс и немога да ти кажа дали е така :1. Start > Run > regedit.exe2. Отиваш на : "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Usb"3. Ако ключа "Usb" не съществува го създай.4. После (създай ако не съществува и) промени стойноста на подключ-а "DisableSelectiveSuspend" от типа DWORD с стойност "1".5. Накрая рестартираш компютъра. Написах един vbs файл който извърша първите четири точки вместо теб. usb.vbs (Save target as...) Не ти гарантирам че ще работи, просто защото нямам техническата възможност да го пробвам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 26, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2007 И този vbs къде трябва да го сложа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 26, 2007 Report Share Публикувано Юли 26, 2007 Трябва да го пуснеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 26, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2007 как ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2007 Report Share Публикувано Юли 26, 2007 Двоен клик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
R&B Публикувано Юли 26, 2007 Report Share Публикувано Юли 26, 2007 Здравейте ! За да не създавам нова тема да по попитам: Имам проблем с Mira Scan драйвер за скенер Acer 640U - който работеше безпроблемно с Win98, но смених системата с XP и не тръгва.Свалям няколко версии, но все не става .... в момента ползвам Flatbet scener, но е много елементарен и не върши работа. Доверявам се на вас ! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2007 Report Share Публикувано Юли 26, 2007 Опитай с тези драйвери: MiraScan 4.04 (8.1MB) или MiraScan 3.42 (6.6МB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост