Jump to content

Препоръчан пост

Другият вариант е да опиташ преинсталация на програмата:

1) деинсталираш текущата от Add or remove programs;

2) рестартираш, когато ти се поиска рестарт;

3) изтриваш папката на Eset в Program Files, ако е останала;

4) инсталираш наново.

Сподели другаде

• 1 year later...

Съживявам темата, защото имам същия проблем. Подобен де.

Значи - пак НОД32 2.7, кракнат. Работеше супер, ъпдейтна се два пъти нормално и сега изведнъж започна да иска юзърнейм и пас за достъп до ъпдейт-сървърите. Пробвах да сменя сървъра, пробвах и с няколко пароли, които намерих, ама нещо не става. Отгоре на всичко изкарва едно досадно съобщение на половин един час, че има нови компоненти на програмата и дали случайно не искам да ги инсталирам...

Някакви идеи?

Сподели другаде

@ maxine - Здравей и добре дошъл във форума!

Първо да се използва кракнат антивирусен продукт определено не е добра идея, какъвто и да е той. Второ NOD32 v2.7 вече е доста стар и е добре да преминеш към новото поколение продукти на ESET, но чрез закупуване на лиценз.

Ако този вариант не те устройва може да опиташ безплатните антивирусни продукти. Тези, които наистина си струват и осигуряват добро ниво на защита са Avira, AVG 8 и avast.

С цел още по-висока сигурност, може периодично да сканираш (с обновени дефиниции, разбира се) с безплатнтие версии на Malwarebytes Anti-Malware и SUPERAntispyware.

Сподели другаде

Знам, но скоро преинсталирах и това имах под ръка... Иначе и аз предпочитам да си го купя, просто явно ще е по-късничко.

А за AVG не знам, мои познати са с нея и изглежда пропуска понякога. Не че не се е случвало и с НОД-а де.

Не знам, като не съм пробвала, някак не ми се рискува с нови неща... А някакви детайли за AVG примерно? По-скоро като опит с нея.

Сподели другаде

Ето шот от програмата AVG.8.Free която тествам във виртуалната машина и до сега забелязах че се справя доста добре и дори по почти същия начин като NOD32:

http://i42.tinypic.com/2ziwpqp.png

Единственото (което никак не е недостатък) е че няма БГ.Интерфейс ,макар че не е лошо да има ,но за сега явно никой не възнамерява да направи превод на програмата!!! :computer:

Сподели другаде

1. Всяка една антивирусна програма пропуска. Най-добра няма.

2. AVG AntiVirus Free има български интерфейс. Просто българската версия трябва да се свали от сайта на AVGBulgaria.

Сподели другаде

Night_Raven или аз нещо не схванах ,или не съм разбрал как да сваля програмата с БГ интерфейс!!!

От линка който си дал влязох ,регистрирах се и ми пратиха писмо за изтегляне ,но версията си е (_en)- Ето шот:

http://i39.tinypic.com/jhefqp.png

Като и от шота се вижда че е (_en) -

avg_free_stf_en_8_237a1428

След това инсталирах (като преди това деинсталирах старата версия) ,но се оказа че наистина няма БГ интерфейс - Ето шот:

http://i44.tinypic.com/18deon.png

Ако има нещо което пропускам ,моля напиши ,защото наистина е добре ако има БГ интерфейс!!! :computer:

п.с.Написах им писмо в което ги попитах за БГ интерфейс!!!

Сподели другаде

Това е отговора на писмото ми

Подател: AVGBulgaria.com Support Department <support@avgbulgaria.com>

До: <bmvtooo@start.bg>

Дата: понеделник, 16 фев 2009 08:28:10

Тема: Re: Контакт от сайта AVGBulgaria.com

Част 1 (text/plain) Оригинал

Здравейте!

Благодарим ви за писмото!

За момента AVG Free няма интерфейс на български.

--

С уважение,

инж. Михаил Матеев

"Диджитал Ентърпрайз Нетуърк" ЕООД - риселър на продуктите AVG

Телефон за искане на оферти и поръчки на софтуер (не е за поддръжка!!!):

*0700 1 64 64* (на цената на един градски разговор от цялата страна)

Website: http://www.avgbulgaria.com

E-mail: support@avgbulgaria.com <mailto:support@avgbulgaria.com>

гр. Бургас, 8000

ул. "Цариградска" 22

етаж 2, офис 8

И да,понякога си мислим нещо ,а то се оказва че не е вярно - на всички се случва

Странно. Явно съм останал с погрешно впечатление, че програмата има български превод. Моя грешка значи.
:computer:
Сподели другаде

Бях с НОД и го махнах по същите или подобни причини, сега инсталнах Avast и си работи перфектно, безплатна е за домашно ползване с български интерфейс, иска само регистрация, което е лесно и бързо.

Ето от тук:

http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Сподели другаде

Ето затова не искам други да ми преинсталират операционната система,програми или най-малкото антивирусната.Всичко си го инсталирам сам,знам си от къде съм ги изтеглил(купил за без пари)

А тези проблеми с NOD32 изобщо ако ги имах да съм махнал цялата програма.Аз използвам пиратска версия и си намирам име и парола от един китайски сайт.Номера минава все едно съм плащал на фирмата.А тези пачове и други глупости изобщо не ми ги хвалете.Пълни боклуци са.Не действат,ползвал съм подобни глупости.Голяма играчка е и няма ефект.

Сподели другаде

Доказателството за това:

И да,понякога си мислим нещо ,а то се оказва че не е вярно - на всички се случва
е вече написано:
Бях с НОД и го махнах по същите или подобни причини, сега инсталнах Avast и си работи перфектно, безплатна е за домашно ползване с български интерфейс, иска само регистрация, което е лесно и бързо.
Ето затова не искам други да ми преинсталират операционната система,програми или най-малкото антивирусната.Всичко си го инсталирам сам,знам си от къде съм ги изтеглил(купил за без пари)

А тези проблеми с NOD32 изобщо ако ги имах да съм махнал цялата програма.Аз използвам пиратска версия и си намирам име и парола от един китайски сайт.Номера минава все едно съм плащал на фирмата.А тези пачове и други глупости изобщо не ми ги хвалете.Пълни боклуци са.Не действат,ползвал съм подобни глупости.Голяма играчка е и няма ефект.

:computer: :computer: :computer: :computer: :computer:
Сподели другаде