Night_Raven Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Другият вариант е да опиташ преинсталация на програмата:1) деинсталираш текущата от Add or remove programs;2) рестартираш, когато ти се поиска рестарт;3) изтриваш папката на Eset в Program Files, ако е останала;4) инсталираш наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 А най-лошия вариант ще е ,ако тия от ESET са взели мерки.Малко вероятно, но отдавна се очаква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tedichka Публикувано Януари 13, 2008 Report Share Публикувано Януари 13, 2008 Мерси много за всички мнения и все пак стигнах до компромисен вариант- ще си потърся някой по-будаляв NOD32 )))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maxine Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Съживявам темата, защото имам същия проблем. Подобен де. Значи - пак НОД32 2.7, кракнат. Работеше супер, ъпдейтна се два пъти нормално и сега изведнъж започна да иска юзърнейм и пас за достъп до ъпдейт-сървърите. Пробвах да сменя сървъра, пробвах и с няколко пароли, които намерих, ама нещо не става. Отгоре на всичко изкарва едно досадно съобщение на половин един час, че има нови компоненти на програмата и дали случайно не искам да ги инсталирам...Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 @ maxine - Здравей и добре дошъл във форума! Първо да се използва кракнат антивирусен продукт определено не е добра идея, какъвто и да е той. Второ NOD32 v2.7 вече е доста стар и е добре да преминеш към новото поколение продукти на ESET, но чрез закупуване на лиценз. Ако този вариант не те устройва може да опиташ безплатните антивирусни продукти. Тези, които наистина си струват и осигуряват добро ниво на защита са Avira, AVG 8 и avast.С цел още по-висока сигурност, може периодично да сканираш (с обновени дефиниции, разбира се) с безплатнтие версии на Malwarebytes Anti-Malware и SUPERAntispyware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maxine Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Знам, но скоро преинсталирах и това имах под ръка... Иначе и аз предпочитам да си го купя, просто явно ще е по-късничко.А за AVG не знам, мои познати са с нея и изглежда пропуска понякога. Не че не се е случвало и с НОД-а де. Не знам, като не съм пробвала, някак не ми се рискува с нови неща... А някакви детайли за AVG примерно? По-скоро като опит с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Ето шот от програмата AVG.8.Free която тествам във виртуалната машина и до сега забелязах че се справя доста добре и дори по почти същия начин като NOD32:http://i42.tinypic.com/2ziwpqp.png Единственото (което никак не е недостатък) е че няма БГ.Интерфейс ,макар че не е лошо да има ,но за сега явно никой не възнамерява да направи превод на програмата!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 1. Всяка една антивирусна програма пропуска. Най-добра няма.2. AVG AntiVirus Free има български интерфейс. Просто българската версия трябва да се свали от сайта на AVGBulgaria. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Night_Raven или аз нещо не схванах ,или не съм разбрал как да сваля програмата с БГ интерфейс!!!От линка който си дал влязох ,регистрирах се и ми пратиха писмо за изтегляне ,но версията си е (_en)- Ето шот:http://i39.tinypic.com/jhefqp.pngКато и от шота се вижда че е (_en) - avg_free_stf_en_8_237a1428След това инсталирах (като преди това деинсталирах старата версия) ,но се оказа че наистина няма БГ интерфейс - Ето шот:http://i44.tinypic.com/18deon.png Ако има нещо което пропускам ,моля напиши ,защото наистина е добре ако има БГ интерфейс!!! п.с.Написах им писмо в което ги попитах за БГ интерфейс!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Странно. Явно съм останал с погрешно впечатление, че програмата има български превод. Моя грешка значи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Това е отговора на писмото миПодател: AVGBulgaria.com Support Department <support@avgbulgaria.com> До: <bmvtooo@start.bg> Дата: понеделник, 16 фев 2009 08:28:10 Тема: Re: Контакт от сайта AVGBulgaria.com Част 1 (text/plain) Оригинал Здравейте! Благодарим ви за писмото! За момента AVG Free няма интерфейс на български. -- С уважение,инж. Михаил Матеев"Диджитал Ентърпрайз Нетуърк" ЕООД - риселър на продуктите AVG Телефон за искане на оферти и поръчки на софтуер (не е за поддръжка!!!):*0700 1 64 64* (на цената на един градски разговор от цялата страна) Website: http://www.avgbulgaria.comE-mail: support@avgbulgaria.com <mailto:support@avgbulgaria.com> гр. Бургас, 8000ул. "Цариградска" 22етаж 2, офис 8 И да,понякога си мислим нещо ,а то се оказва че не е вярно - на всички се случваСтранно. Явно съм останал с погрешно впечатление, че програмата има български превод. Моя грешка значи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tankovbg Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Бях с НОД и го махнах по същите или подобни причини, сега инсталнах Avast и си работи перфектно, безплатна е за домашно ползване с български интерфейс, иска само регистрация, което е лесно и бързо.Ето от тук:http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shadow__01 Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Ето затова не искам други да ми преинсталират операционната система,програми или най-малкото антивирусната.Всичко си го инсталирам сам,знам си от къде съм ги изтеглил(купил за без пари)А тези проблеми с NOD32 изобщо ако ги имах да съм махнал цялата програма.Аз използвам пиратска версия и си намирам име и парола от един китайски сайт.Номера минава все едно съм плащал на фирмата.А тези пачове и други глупости изобщо не ми ги хвалете.Пълни боклуци са.Не действат,ползвал съм подобни глупости.Голяма играчка е и няма ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 18, 2009 Report Share Публикувано Февруари 18, 2009 Доказателството за това:И да,понякога си мислим нещо ,а то се оказва че не е вярно - на всички се случва е вече написано:Бях с НОД и го махнах по същите или подобни причини, сега инсталнах Avast и си работи перфектно, безплатна е за домашно ползване с български интерфейс, иска само регистрация, което е лесно и бързо.Ето затова не искам други да ми преинсталират операционната система,програми или най-малкото антивирусната.Всичко си го инсталирам сам,знам си от къде съм ги изтеглил(купил за без пари)А тези проблеми с NOD32 изобщо ако ги имах да съм махнал цялата програма.Аз използвам пиратска версия и си намирам име и парола от един китайски сайт.Номера минава все едно съм плащал на фирмата.А тези пачове и други глупости изобщо не ми ги хвалете.Пълни боклуци са.Не действат,ползвал съм подобни глупости.Голяма играчка е и няма ефект. :computer: :computer: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост