ili81 Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 Имам проблем, който се надявам да решите и ви благодаря предварително.Когато си отварям интернета, ми се отваря стандартният прозорец и след това ако изкам да си отворя нов прозорец, старият ми се затваря и в такъв случаи не мога да си отворя повече от един прозорец. Кажете ми какво да направя, моля ви се, защото съм тотално изнервена вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 имам проблем които се надяжам да решите и ви благодаря предварително.когато си отварям интернета ми се отваря стандартния прозорец и след това ако изкам да си отворя нов прозорец стария ми се затваря и в такъв случаи аз не мога да си отворя повече от един прозорец кайете ми какво да направя моля ви се защото съм тотално изнервена вече. Първо - добре дошла в нашия форум За да можем да ти помогнем на първо време ще е хубаво да споделиш с каква операционна система си и коя е програмата с която отваряш интернет страниците. А после ще му мислим за решаването на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ili81 Публикувано Юли 21, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2007 Първо - добре дошла в нашия форум За да можем да ти помогнем на първо време ще е хубаво да споделиш с каква операционна система си и коя е програмата с която отваряш интернет страниците. А после ще му мислим за решаването на проблема.WinXP, a за другото не знам.Имам и мозила, но не ми е приятно да работя с нея и искам да си направя другата.Ако ти е от полза, иконата е с голямо Е.Извиняваи ако съм те затруднила, но съм от незнаещите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 По всяка вероятност имаш инсталиран Yahoo! Toolbar. Деинсталирай го от Add or Remove Programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ili81 Публикувано Юли 21, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2007 По всяка вероятност имаш инсталиран Yahoo! Toolbar. Деинсталирай го от Add or Remove Programs.Mерси много .Получи се. Не знам какво бих правила без вас. Върхът сте. Няма по-щастлива от мен. Благодаря ви пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост