cecik Публикувано Юли 23, 2007 Report Share Публикувано Юли 23, 2007 опитах да запиша филми с Nero DVD-video които предварително бях преобразувала в ДВД формат но не ми се получи..Използвах програмата WINAVI за да ги конвентирам но след това излизаха в папки VIDEO_TS и като реших да сложа и втория филм за да допълня диска,защото имаше много място ме попита дали искам да замести файловете с еднакви номера.Искам да попитам има ли начин да записвам повече от един филм на ДВД диск когато са преобразувани.С програмата ConvertXtoDvd става но тя добавя само събтитрите ако са srt , пък и WINAVI обръща много по-бързо. Ще бъда много благодарна ако някой ми обясни това възможно ли е и как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cecik Публикувано Юли 23, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2007 СПРАВИХ СЕ САМА. Просто трябваше да ги конвентирам заедно, но ако може да ми обясните и как да продължа да ги запиша с WINAVI, защото не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 23, 2007 Report Share Публикувано Юли 23, 2007 Малко изгубих нишката. Кое как е конвертирано? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 24, 2007 Report Share Публикувано Юли 24, 2007 Привет!И аз не те разбрах, но карай. Доста се пише из нета, че филми конвертирани с WINAVI имат проблем с Нерото. По тази причина конвертираните филми запиши с Copy to DVD. Не би трябвало да имаш никакъв проблем. За Неро 6.6.0.16 мога само да кажа, че този проблем не съществува. Справя се без проблем с файловете, сътворени от WINAVI. Ти сигурно си с по- нова версия.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 24, 2007 Report Share Публикувано Юли 24, 2007 просто ги слагаш в различни папки и няма да имаш проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост