stryper6 Публикувано Юли 22, 2007 Report Share Публикувано Юли 22, 2007 Наскоро си преинсталирах Windows-a,обаче като му дам на system restore ми излиза това съобщение http://ivo74.hit.bg/ScreenShot001.jpgНадявам се,че някоий ще ми помогне.благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юли 22, 2007 Report Share Публикувано Юли 22, 2007 Здравей. Това съобщение се получава, когато System Restore e забранен от групова политика. За целта провери настройките по следния начин: 1. Отваряш Start-->RUN и пишеш "gpedit.msc"2. Отиваш на Computer Configuration-->Administrative Templates-->System-->System Restore.3. Kликни два пъти на Turn of System Restore и избери опцията Not Configured. Потвърди с бутона OK. 4. Затвори Group Policy Editor.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stryper6 Публикувано Юли 22, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2007 БЛАГОДАРЯ,l.kanelov,много ми помогна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост