Night_Raven Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 Night_raven, не вярвам 2 - 3 пропуснати кадъра в начлото и още толкова в края да са поблем, както сам го спомена, само че тук важното е че аудиопотока от XRCD ще се прочете, прехвърли и запише на wav файла, правилно и без проблеми, така че ще оценката ще е обективна със и без тези 2 -3 кадъра в началото и края. Както сам каза това е за маниаци, не е за нас. Не мисля че тази забележка е подходяща в случая.Понякога издребнявам като теб. Просто го вметнах като информация, да се има предвид. Както се казва: "аз да си кажа думичките, пък...". Извинявам се, че се намесвам в темата. Няма да кажа нищо по нея конкретно.Направи ми впечатление следното: Sir William беше достатъчно добър за сподели с нас мнението си по оприделена тема използвайки Форуми --- Други --- Споделете. Тоест основното му желание е да сподели с нас нещо, което му е направило впечатление. В момента имам чувството, че е принуден да се защитава за това, че е споделил нещо. Вярно, доводите на останалите може и да са сериозни и да са истина, но смятам, че започват да заприличват на напатки и лично отношение. Аз съм обикновен потребител, но това не ми харесва като отношение към когото и да било. А ако греша в цялото си разсъждение - смирено ви моля да не ми се сърдите и просто да забравите за този мой пост. END OF Няма нищо лично в темата. Просто се опитваме да докажем, че конкретната технология не е това, за което ни се представя. Изнасянето на истината, за да е осведомен потребителят, по принцип е хубаво нещо. Ако премълчим, то значи оставяме потребителите да вярват, че това е по-добро, и така може да се каже, че ги лъжем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 до VesodimovУважаеми колега, тук в тази тема всички заедно обсъждаме нещо, всеки извежда своите доводи за да защити тезата си. Тук никой не се налага над никого и никой не напада никого. Все пак си добре дошъл в темата, ако сматаш че можеш да пишеш нещо полезно в нея, заповядай пиши. До night ravenтова не е лична нападка или критика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юли 30, 2007 Report Share Публикувано Юли 30, 2007 Sir william, какво стана? къде се загуби?пробва ли го не го ли пробва?кажи какъв е крайният резултат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 30, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2007 За съжаление съм доста зает тези дни. Като пробвам, ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост