Jump to content

Търся програма която да конветира word в lit формат

Препоръчан пост

Мисля, че ти трябва една добавка (WordWMR) за Word (2003), ако работиш с офис-пакета на Microsoft. Може да си я дръпнеш от Microsoft.

Снимка от бутончетo за MS Word 2003, след като е инсталирана добавката:

http://img518.imageshack.us/img518/5236/65110881rl5.png

Трябва да имаш инсталиран Microsoft Reader, което вече си направил.

Мисля, че OpenOffice има вградена такава функция. :)

Сподели другаде

Инсталирах добавката(WordWMR),а също така свалих Reader Works Standart (програма за създаване на eBook, но след конвертирането и отварянето с Microsoft Reader излизат само квадратчета .Дайте съвет.

P.S.Свалих и OpenOffice ,но не знам как става с него.

Сподели другаде

Ако е на български език, MS Office няма да може да конвертира в lit формат. Това е съвсем нормално за Майкрософт и приложенията, произведени от монополиста. Езиковите локализации са оставени съвсем нормално на заден план. Важно е в случая да работи USA версията на Microsoft Reader. :)

Може да опиташ с някоя програма на ProcessText Group: ABC Amber LIT Converter. За съжаление не мога да я пробвам в момента.

И за OpenOffice също не мога да отговоря в момента. За съжаление не ми е под ръка днес. ;)

Има доста тулчета в мрежата за конвертиране на lit формат в други или обратното. Но за съжаление не съм ги пробвал колко успешно работят да речем с български текст. Скоро ще пробвам как ставаше, че съм позабравил.

Сподели другаде

Пробвах с ABC Amber LIT Converter , но тя конвртира само от lit в друг формат,ако може да ми кажете как става с OpenOffice ще съм Ви много благодарен.

Аз имах много малко време за проба с Open Office. През почивните дни ще го огледам. :)

Сподели другаде