speedrush23 Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Здравейте, искам да помоля за малко помощ...Някой би ли ми казал как да извлека стойността само на 1 регистър?Регистърът който ми трябва е в HKEY_CURRENT_USER\Software\Skype\PluginManager\ и се казва RecentUsrтрябва ми датата от него (данните демек) за да мога примерно да направяMsgBox("Здравей " + CurentUsr) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Февруари 22, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Мисля, че кода трябва да е нещо подобно:Dim Reg, Usr Set Reg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\.\root\default:StdRegProv") Reg.GetStringValue &H80000001, "Software\Skype\PluginManager", "RecentUsr", Usr MsgBox("Hello, " & Usr) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
speedrush23 Публикувано Февруари 22, 2009 Report Share Публикувано Февруари 22, 2009 Супер стана, мерси много Крио Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zizk02 Публикувано Юни 11, 2012 Report Share Публикувано Юни 11, 2012 Примерът от 4.HTML Application не работи :[Някой може ли да намери грешка ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост