vesodimov Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 Привет.Забелязах, че от известно време ми го няма бутончето, с което се вадят някой от заредените приложения. Това бутонче стои в дясната долна част на екрана и би следвало да е тук --- > http://www.softvisia.com/users/vesodimov/Other/button_off.gif но го няма. Освен това забелязвам, че по някое време се появява и после пак изчезва.Как мога да си го върна ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 Цъкаш десен бутон на таскбара --> properties--> Hide Innactive icons - слагаш му отметка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 16, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2007 Цъкаш десен бутон на таскбара --> properties--> Hide Innactive icons - слагаш му отметка Отметката си стои там, но бутончето липсва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 По принцип ако в момента няма икони за скриване, няма и бутонче. Логично е. Нормално поведение на лентата за задачи. Задай ръчно на някоя икона да е Always hide и виж дали ще се появи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 16, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2007 По принцип ако в момента няма икони за скриване, няма и бутонче. Логично е. Нормално поведение на лентата за задачи. Задай ръчно на някоя икона да е Always hide и виж дали ще се появи. Както винаги си прав !Скрих една иконка и стрелката се появи.Тц тц тц абе от къде ги знаете тия неща, бре ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 Ахаха, а на тебе за какво ти е толкова тази стрелка ?! Аз даже я махам, че ме дразни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 17, 2007 Ахаха, а на тебе за какво ти е толкова тази стрелка ?! Аз даже я махам, че ме дразни...Ми ... как да ти кажа .. мен пък ме дразнеше, че я няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 17, 2007 Report Share Публикувано Юли 17, 2007 Нека да уточня - смисъла на тази иконка е показва всички скрити иконки, които не желаете да се виждат в системния трей. Ако скриете дори и една иконка, стрелката ще се появи и ще можете да я натиснете. Реално можете да скриете всички иконки и да оставите само стрелката, като по този начин ще спестите доста място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 17, 2007 Report Share Публикувано Юли 17, 2007 Аз се каня да си разчовъркам темата и да "замажа" стрелката - да се слива с лентата. Аз така или иначе знам, че е там, просто да не се вижда. Да видим дали ще ми е по-удобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост