Jump to content

Изчезна ми бутончето за неползваните програми

vesodimov

Препоръчан пост

Привет.

Забелязах, че от известно време ми го няма бутончето, с което се вадят някой от заредените приложения. Това бутонче стои в дясната долна част на екрана и би следвало да е тук --- > http://www.softvisia.com/users/vesodimov/Other/button_off.gif но го няма. Освен това забелязвам, че по някое време се появява и после пак изчезва.

Как мога да си го върна ?

Сподели другаде

По принцип ако в момента няма икони за скриване, няма и бутонче. Логично е. Нормално поведение на лентата за задачи. Задай ръчно на някоя икона да е Always hide и виж дали ще се появи. :)
Сподели другаде

По принцип ако в момента няма икони за скриване, няма и бутонче. Логично е. Нормално поведение на лентата за задачи. Задай ръчно на някоя икона да е Always hide и виж дали ще се появи. :)

Както винаги си прав !

Скрих една иконка и стрелката се появи.

Тц тц тц абе от къде ги знаете тия неща, бре ... :haha:

Сподели другаде

Нека да уточня - смисъла на тази иконка е показва всички скрити иконки, които не желаете да се виждат в системния трей. Ако скриете дори и една иконка, стрелката ще се появи и ще можете да я натиснете. Реално можете да скриете всички иконки и да оставите само стрелката, като по този начин ще спестите доста място.
Сподели другаде

Аз се каня да си разчовъркам темата и да "замажа" стрелката - да се слива с лентата. Аз така или иначе знам, че е там, просто да не се вижда. Да видим дали ще ми е по-удобно. :)
Сподели другаде