neron Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Имам доста - около 130 броя- малки като размер MPEG клипчета. Въпросът ми е трябва ли да ги слея, за да си направя двд диск за домашно кино? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Привет!Ако си сигурен, че филмчетата са в DVD формат, можеш да ги запишеш на DVD диск, без да е необходимо да ги сливаш. За целта можеш да използваш DVD-Lab pro. С нея можеш да запишеш клипчетата и да им направиш меню, което ще те улеснява много при навигацията между тях. Тъй като са много на брой, можеш да ги пообединиш в няколко групи и да си направиш меню с подменюта. Всичко е въпрос на желание и фантазия. Не е никак лесно, но ако искаш можеш да пробваш. Ръководство за работа виж:Тук!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
neron Публикувано Юли 12, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Те са в MPEG2 формат, нужна ли е друга обработка или направо с Нерото да запиша DVD Video? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Те са в MPEG2 формат, нужна ли е друга обработка или направо с Нерото да запиша DVD Video?Привет отново!MPEG2 формат е DVD формат, но няма да можеш с Неро да ги запишеш на DVD Video, ако не ги слееш. Трябва да получиш файл ifo;vob и bup. Сигурно ще бъдат 01;02;03 и тн защото са много.По тази причина ти предложих горната програма. С нея хем меню ще си направиш, хем ще решиш проблема. После вече записвай на воля с Неро. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Аз също имам файлове с формат mpeg2 и си сливам благодарение на програмата TMPGenc DVD Author 1.6 . Работи изключително бързо и нямам никакви проблеми. С нея също може да правиш меню Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост