niki1221 Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Имам двд което чете дивх ама неможе да чете субтитри на бг . Това двд е от гърция , марката е MATSUI . Моля ако някой знае да ми помогне да каже . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 DVD плеърът чете ли въобще някакви отделни субтитри? Модел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 10, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Моделът му е MATSUI , чете всякакви видове субс , само че излизат на гръцки . Въпрост ми е неможе ли да го напра и на бг да изкарва . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Разбрахме, че марката е Matsui. Моделът какъв е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юли 10, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Не знам, трябва да видя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Еми да не си взел ДВД от Гърция Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chenkete® Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Занесете това ДВД във някой телевизионен сервиз за да може да се види вътре с какво е направено и тогава да Ви кажат ще стане ли и колко ще струва цялата процедура. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Пробваи да го пуснеш на Руски от настроиките на ДВД-то мисля че така ще ти тръгна субтитрите на БГЗащото така на гръцки не подържа кирилизация и няма как да стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост