sKyL1n3 Публикувано Юли 9, 2007 Report Share Публикувано Юли 9, 2007 съжалявам,че задавам прости въпроси но преинсталирах уиндолса и не мога да си спомня как се оправяше товаето какъв е проблемаhttp://img411.imageshack.us/img411/1460/scr00qe0.th.jpg Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 9, 2007 Report Share Публикувано Юли 9, 2007 Клик! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sKyL1n3 Публикувано Юли 9, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2007 Клик! Мерси много,всичко се оправи! :yeah: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Да не отварям нова тема ще пиша тук Днеска си правих експерименти с кирилизацията и се натъкнах на следния проблем .До сега бях с флекстаипа2к и го разкарах като прочетох доста лоши коментари по негов адрес ,върнах си кирилизацията на вина /и точно тогава излезна проблема/ нямаше я фонетичната подредба на клавиатурата. Та въпроса ми е някоя знае ли защо се появи тая анумалия и по каква праичина Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Не си казал с каква операционна система работиш - Microsoft Windows има много версии. Доколкото знам, единствено Windows Vista има вградена фонетична подредба на клавиатурата за български език; за някои от останалите версии можеш да изтеглиш BG Phonetic v0.9 оттук: http://creaper.hit.bg/BGPhonetic/ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 дам как можах да забравя Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 с последните ъпдеитиМи то въпроса не ми беше откаде да си я сваля ,аз веднага си я оправих но не можах да разбера защо така стана нали уж тая на лина и тя тръгва и си работи без проблем . И просто исках някои ако може и знае защо е станало така да ми обясни стана ми интересно и затова попитах А със същата ОС при нав инстал си има и фонетика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 А със същата ОС при нав инстал си има и фонетикаТова не го схванах. Иначе няма нищо странно. Windows XP няма вградена фонетична подредба, трябва да се добави ръчно. При премахването на FlexType той си премахва и своята фонетична подредба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 еми че като преинсталирам вина мисля че има фонетика ,но не съм сигурен досега съм си постоянно с флекстаипа и за това ми стана интересно че при изтриване на на него изчезва и фонетикатаок Bлагодаря ти за пояснението Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост