Jump to content

Проблем със Skype при влизане

Препоръчан пост

От един и същ компютър, като използвам едни и същи настройки, с едно потребителско име мога да вляза в Skype, а с друго (по-старо) не мога. Не съм си забравял паролата и очевидно защитната стена в такъв случай не е проблема.

При първите няколко опита да вляза с това проблемното име не ми дава никакъв резултат, все едно не съм опитвал, а някъде след третия-четвъртия ми дава:

"Свързване на Skype е невъзможно.

Опитайте следното:

1 Да се свържете със системния администратор.

2 Да рестартирате Skype, изчаквайки 2 минути за повторно автоматично свързване."

И пак не става. Използвам последната версия на програмата. Някой може ли да ми каже какъв е проблемът?

Сподели другаде

Кажи все пак с коя версия си- за протокола ;)

В последно време, и аз имам малки проблеми със Skype ( с 3.5.0.158 BETA съм)- вчера след като се логнах липсваше информация за кредита ми- така цял час...Взех да се притеснявам де са ми парите.

Едно приятелче не можеше да си влезе в акаунта, та и теб ще посъветвам същото- смени си паролата на проблемият акаунт, през skype.com. Повредата предполагам е в техният "телевизор".

Успех!

Сподели другаде

Първо да изясня - не са два компютъра, а един, но си регистрирах второ потребителско име, защото не мога да вляза с първото. Именно защото е на един и същ компютър се озадачавам каква може да е причината.

Версията на скайпа ми е 3.2.0.163, с коя да пробвам? макар, че се съмнявам, че това ще помогне, щом влизам нормално с едното потребителско име.

Промених си паролата - никакъв ефект. Проблемът със сигурност не е в паролата.

Сподели другаде

Здравей!

Имах твоите проблеми .... Възстанових си паролата .... и си е ок всичко..Виж това Skype

Настройките се съхраняват в папката Thinstall. Не я трий. Стара версия е, но си работи и не се инсталира. Поздрави

Сподели другаде