dimi Публикувано Юли 8, 2007 Report Share Публикувано Юли 8, 2007 Моля накой да ми обясни възможно най-просто как да направя статистика на канал в IRC като тази : stats Незнам БОТ ли прави това и какъв файл трябва да кача в нет-а в който да се генерира статистиката. Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 8, 2007 Report Share Публикувано Юли 8, 2007 Моля накой да ми обясни възможно най-просто как да направя статистика на канал в IRC като тази : stats Незнам БОТ ли прави това и какъв файл трябва да кача в нет-а в който да се генерира статистиката. Благодаря предварително !Аз един път бях тръгнал да права точно това, но се спрях, защото за Windows, програмата/бота се инсталираше доста трудно - поне за тогавашните ми знания.Ще потърса по логовете ми в мирк, какво точно беше и какво трябваше.До 1-2 ще се опитам да отговоря, ако някой друг не ти е вече, защото не знам дали ще си намеря логовете.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi Публикувано Юли 8, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2007 Що се отнася до бот , аз имам инсталиран , но не съм наясно как и с каква програма да го направя това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 8, 2007 Report Share Публикувано Юли 8, 2007 Що се отнася до бот , аз имам инсталиран , но не съм наясно как и с каква програма да го направя това.Сигурен ли си че тоя бот, където имаш е този, който генерира тази статистика ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi Публикувано Юли 9, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2007 Сигурен ли си че тоя бот, където имаш е този, който генерира тази статистика ? Ами доколкото съм запознат с тази статистика мисля , че чрез бот се прави с pisg , а има и mircstats което би трябвало да е чрез мирк-а , но не съм много сигурен и за това искам някои да ми обясни стъпка по стъпка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Така и неможах да намеря, какво бях намерил преди... Не мога да ти обясня стъпка по стъпка, защото и аз не знам както точно става.Само ще ти препоръчам някой неща, инсталирай сървър на твоята машина, инсталирай това -> http://activestate.com/Products/ActivePerl/и след това pisg и чети README файла, и нещата описани там ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост