black hawk Публикувано Юли 7, 2007 Report Share Публикувано Юли 7, 2007 Преди малко като влязох в сайта ми показа следното съобщение:http://img412.imageshack.us/img412/6160/56561663fc6.th.jpgДокато гледах съобщението вече компа не беше мой.Опитах се да направя рестарт, но не ми даваше, тогава направо спрях компа от копчето.След като го пуснах не ми тръгна по обичайния начин а направа ми искаше паролата.Като зареди Уиндовса, направих рестарт (след многократно натискане на рестарта).Сега вече всичко си е нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юли 7, 2007 Report Share Публикувано Юли 7, 2007 Хахах, как измисли че е хакнат не виждаш ли, че има някаква грешка в някав файл... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 7, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2007 Хахах, как измисли че е хакнат не виждаш ли, че има някаква грешка в някав файл... ?За кой файл става въпрос?Явно на мен са ми го х.....и П.С. Ще помоля модераторите да затворят темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост