Jump to content

Помогнете ми каква видео карта да си купя

Препоръчан пост

Компютъра ми е с Asus P5L-MX, INTEL CORE 2 DUO E2160, 512ДДР2 мисля да си взема още рам.но каква трябва да ми е видео картата та да ми вървят игрите.че преди на стария комп с FX5500 нещо бъгаше.
Сподели другаде

За тази сума мисля, че GALAXY 7300GT 256M DDR3 е най-доброто, което можеш да намериш. Може да потърсиш и карта втора употреба; изчакай да се появят и други мнения, може да излезе и нещо по-добро.
Сподели другаде

За тези пари само такава ли карта може да си взема? Или пак някой да ми обясни по какви критерии да си я избера, защото нищо не им разбирам.

Благодаря предварително

Сподели другаде

Досега с вградената ли караш?

Дъното ти поддържа PCI Express X16 - трябва да търсиш карта за този слот.

Преди да правиш каквото и да е трябва да сложиш поне 1GB RAM иначе няма смисъл.

Сподели другаде

Тази е по-добра - Sapphire X1950GT !

да по-добра е, носи много на овърклок също, стига си като нищо честотите на про варянта, даже има шанс за ХТ ... но е 150 $, а човека до колкото разбрах говори за лв. тогава аз препоръчвам GeForce 6800 , картат е много добра и е по-бърза от 7300... носи на овърклок ( лично съм си играл с такава ) има си SM 3.0 ... въобще... муцка си е

или най добре това, гледам го сега в жар - GF EN7600GS Silent, 256MB Asus EN7600GS, DDR2 PCI Express TV Out

173.39 лв. - от нея си си изкарал едно GT та и отгоре ;)

Сподели другаде

10х за съвета ама това е с 20лв. отгоре трагнах от 130 стигнах до 150лв. Ти сега ми казваш тази. А аз си търся до 150лв мах и за сега тая на SAPPHIRE X1650PRO GDDR3 със TV out , DVI ми се струва за тези пари най добре според мен. Аз съм малко бос по видео картите.

ПО КАКВО ДА РАЗПОЗНАя ЕДНА ВИДЕО КАРТА ДАЛИ Е ДОБРА - БЪРЗА-НА КОЛКО СЕ КЛОКВА И Т.Н???????

Та за сега съм се спрял на сапфира ако има нещо по добро за тея пари (150лв) моля кажете .

Благодаря :thumbsup:

Сподели другаде

GF G7600GS, 256MB Chaintech GSE76GS PCI Express TV Out

156.80 лв.

Чакам си бирата :P

цената е от същото място, с меден радиатор е, което ми хареса и е значително тиха...

инфо : Тук

Попринцип съм фен на Ати, но в случая тази е по-бърза от Х1650... ако имаше да добавиш още 70-100 лв. отгоре и да вземеш една х1950 про, щях да си вдигна и двете ръце, но ... Тази ще ти върши работа на този етап.

Сподели другаде

• 4 weeks later...
ПО КАКВО ДА РАЗПОЗНАя ЕДНА ВИДЕО КАРТА ДАЛИ Е ДОБРА - БЪРЗА-НА КОЛКО СЕ КЛОКВА И Т.Н???????

Четеш ревюта за продуктите или, още по-добре, мнения на потребители в реномирани форуми в интернет.

10x човече, малко ще се подвоумя, коя да си взема дали тазиtech GSE76GS PCI Express TV Out

156.80 лв. } или {GF EN7600GS Silent, 256MB Asus EN7600GS, DDR2 PCI Express TV Out

173.39 лв. }.

Лично аз бих взел картата на Chaintech. Харесвам фирмата, а ASUS не мога да ги търпя.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Има ли голямо значение производителя и да ли примерно една карта на галакси 7600гс съответств на чайнтеч 7600гс :giggle:

и кой производител е що годе дабар и най добър.

И още не съм си купил видео от избиране :crazy:

Сподели другаде