Castigado Pantockrator Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Интересни резултати:Повечето предпочитат жега, а избират да умрат от това което не предпочитат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Повечето предпочитат жега, а избират да умрат от това което не предпочитат. Абе, то да си избираш от какво да умреш не е лесно нещо. Надали хората си го представят правилно, което е и нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 15, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Интересни резултати:Повечето предпочитат жега, а избират да умрат от това което не предпочитат. Аз предполагам, че резултатите са такива, защото смъртта от жегата ще е мъчителна, а те не искат такава смърт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Liverpool Публикувано Август 12, 2007 Report Share Публикувано Август 12, 2007 Да живее студа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 12, 2007 Report Share Публикувано Август 12, 2007 При мен жегата много повече се понася от колкото студа. Студа ме кара да се чувствам някакви затворен. Защото ако решиш да излезеш някъде на вън ти трябва да сложиш 5 ката дрехи, шапки, шалове, ръкавици и още какво ли не за да може да не чувстваш толкова студа. Ставаш се едно в някаква капсула. Лятото си е много по-добре. По въпроса по какво време предпочитам да умра, бих отговорил по нормално - нито много топло, нито много студено. (представете си да умрете по време на страшно студена зима и да се намирате някъде навън, после на тези хора които ще ви погребват ще им отнеме цяла седмица да ви събличат) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepino Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Здравейте, и двете са критични ситуации, но при жега все има шанс да се подслониш под някой чадър и я общината, я някой добър човек да ти даде капка вода, а топла дреха и коричка хляб не всеки дава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Студ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Ноември 13, 2007 Report Share Публикувано Ноември 13, 2007 Определено, предпочитам да ми е топло. Има доста начини за разхлаждане, основно вода - пиене и киснене. Климатикът брои ли се като помощно средство? Докато зимата, с колкото и ката дрехи да се навлека, ръцете и краката ми винаги са премръзнали. А и едвам се движа, дори понякога мисля, че се търкалям Да не говориме, че и в градския транспорт става по-тясно. Друго си е лятото, до моренцето или езерцето /някое шадраванче/, под чадърчето, с биричката ... ех, мечти, мечти ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leoric Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Предпочитам жега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Юни 1, 2009 Report Share Публикувано Юни 1, 2009 Издържам повече на жегата. В диапазион от 40-60 градоса мога да издържа. Няма да ми е приятно естествено. Любумата м и температура е 21 градуса. А за умирането... Студ. Влизал сам в сауна на 98 градуса и направо ... не се издържа. Добре че се сетих че най-долу е най студено поне 40 градуса разлика имаше. Студа... На това съм по-склонен защото като ти стане много студено изтръпваш и не усещаш нищо, а после като се сгрееш все едно гориш. Много непиятно. vikink... за жегата в градския не обърна внимание май, май а ? не забравяй кат стане 40 гтрадуса и те напече слънце в тоя парник как е ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 1, 2009 Report Share Публикувано Юни 1, 2009 Аз лично, предпочитам горещината пред студа... Разсъждавам по практично... През Зимата, включват парното в кооперацията... Аз нямам парно в квартирката, но пак всеки месец плащам някакви сметки за сградба инсталация... Включвам чат пат печицата по за час, но тогава... идват големите сметки за ток... Т.е. не е само студът главният мъчител... Май никой не го е оценил от тази гледна точка в коментарите до момента... Лятото... Спират отоплението... Сметките за ток са по-ниски и пак си даяна... В стаята ми си става 33-34 градуса и е направо фунар... Компа допълнително ме топли... В общи линии се издържа и след 1-2 седмици жега, спира да ми прави впечатление... Вечер жулвам по някоя студена бира и така... Естествено, предпочитам умиране от студ (frozen in time!). Той излиза някак по-ефтин и определено безболезнен... Само, ако може да е без периодични размразявания, защото заноктицата причинява страшни болки... Направо на човек му идва да си резне някой пръст... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост