IVAN Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Преде време с Night_Raven поспорихме на тази тема и разбира се бяхме на противоположно мнение Чудно ми е как мислите и Вие? И защо ? Аз лично предпочитам жегата, защото винаги ще намеря начин да се разхладя, а и съм и свикнал - Все пак в Сандански е "леко" топло през лятото.Не ми харесва Зимата, защото краката ми винаги са студени и трудно ги стоплям, колкото и така да звуци ... :/ И сега екстремалния въпрос от кое кое предпочитате да умрете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Хмммм, не си спомням разговора, но това значи, че имам кратка памет, а не, че не се е провел. Приемам, че става въпрос по-скоро за хладно (клонящо към студеничко) време, а не за големи студове, и топличко (клонящо към доста топличко време), а не за жеги от над 40 градуса. Така че, без да се замислям - студа. Доста повече издържам на по-хладни температури, отколкото на високи. Комфортна температура за мен е около 18-20 градуса. От около 25 градуса нагоре започвам да ми става топло и дискомфортно. Температури около 40 градуса за мен са кошмар. А и при по-хладно време е по-удачно да се хапва шоколад, който обичам доста. От какво предпочитам да умра от двете? Интересен въпрос. Не съм мислил. Може би от студ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Аз по-добре понасям, предпочитам да ми е горещо, от колкото да ми е студено. Струва ми се, че умирането от топло ще е малко по-брутално, защото ще е свързано с обезводняване или задух, мисля че от студ е доста по-бързичко За мен перфектната температура е 29 градуса на шарена сянка, при ниска влажност на въздуха. Под 12 градуса вече не се чувствам особено добре. С неприятните усещания при жегите се справям добре при поемането на повече вода, наличието на вода и мисълта за вода , а със студа - не мога. Както повечето жени - колкото и да се обличам, не става работата. А освен това не ми харесва да има над 3 ката дрехи по мен. Най-неприятното при жегата е, когато има и влага, но това май е различно, защото при много висока влажност на въздуха и при 25 градуса е много неприятно, а при сух въздух и на 40 не се усеща толкова много (стига да не си на слънце). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Юли 9, 2007 Report Share Публикувано Юли 9, 2007 На мен винаги ми е топло.Зимата хората около мен треперят,а на мен ми е добре.Лятото е ужасно,не мога да ги трая тези жеги.Най ми е добре на плажа,под някое чадърче с биричка.Морето е близо и почти всяка събота и неделя ходя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Аз пък обичма лятото и затова гласувах , че предпочитам жегата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Всеки обича лятото но чак такива жеги ....аз съм за студеното , като се движа ми е готино , пък сега не става много да се моткаш насам - натам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Аз личнопредпочитам жегата. Както каза Мирето и аз по-лесно понасям високите температури, отколкото ниските. А и много обичам да се пека. Колкото до умирането (което е наистина екстремен въпрос) доколкото знам от филмите, които съм гледала, като умираш от студ просто заспиваш и повече не се събуждаш. Така че Студа е вторият ми отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Предпочитам жегата, на нея по-издържам. А за умирането.. пак жега, защото поне ще си усещам тялото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Leila Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 И аз предпочитам жегата...на жега издържам повече, но на студ не мога да стоя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Юли 11, 2007 Report Share Публикувано Юли 11, 2007 И аз търпя повече на жега, но предпочитам да умра от студ... за по-бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 11, 2007 Report Share Публикувано Юли 11, 2007 Винаги съм предпочитал студеното време пред топлото. От една страна съм израстнал в балкана и не ми е студено, а от друга страна топлото ме задушава и ме кара да се чувствам доста по-дискомфортно. Също така когато ми е студено мога да се облека повечко, но когато ми е супер топло мога да се съблека до определен момент. Предпочитам да ми е леко студено, отколкото да ми е топло и затова не съм най-големия фен на жегите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Leila Публикувано Юли 13, 2007 Report Share Публикувано Юли 13, 2007 И аз търпя повече на жега, но предпочитам да умра от студ... за по-бързо Аз пък искам да не умирам Винаги съм предпочитал студеното време пред топлото. От една страна съм израстнал в балкана и не ми е студено, а от друга страна топлото ме задушава и ме кара да се чувствам доста по-дискомфортно. Също така когато ми е студено мога да се облека повечко, но когато ми е супер топло мога да се съблека до определен момент. Предпочитам да ми е леко студено, отколкото да ми е топло и затова не съм най-големия фен на жегите.Явно е заради мястото, на което си израснал и това, че е планинско...ама тези които са расли на топло, май винаги ще предпочитат топлото пред студеното...Аз лично се задушавам, ако ми е прекалено студено, а не обратното...И колкото и да се навличам когато е студено, лицето си няма как да го навлека поради простата причина, че трябва да дишам от някъде (през носа) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tyrboman Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Винаги още от малък съм издържал повече на студ.Night_Raven и аз съм,като теб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
randb Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Предпочитам жегата, само ако климатикът ми е включен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 Нямам предпочитания! Дали ще е или . Аз съм егати и животното, на всичко мога да издържа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост