Jump to content

Невена Цонева feat. Слави Трифонов - Жестока

Препоръчан пост

Новата песен на Слави Трифонов и Невена Цонева - победителката от Music Idol, новата песен е страшна! Поздрави към Севлиево и Милен и Невенка ...

Клипа може да гледате като натиснете тук

Сподели другаде

Абе сюлюевската тиква си е сюлюевска тиква (диалектен говор) :)

Демек: севлиевското си е севлиевско :)))))

Иначе малко ми прилича на поп-фолк песен, но няма лошо. Важното е да я харесват хората :)

Сподели другаде

Абе и аз не съм музикален спец, на първо слушане хваща ухото. Ама съм убеден, че песента щеше да е много по-свежа и щеше да има по-голям успех, ако се пееше само от Невена и Борис Солтарийски, без гологлавия да приглася. Извинявам се, ама 40-годишния пръч да пее на млодото севлиевско гадже "Уууу, жестока" - тва даже Том Джоунс не си го е позволявал...:) :)

И защо по дяволите визията на Невена адски ми напомня визията на Нели от "Само теб...", имайки предвид разветите коси и парцалки, умишлените навеждания и полу-облечените "балетистки". Че и Невена накъдрена на всичкото отгоре. По едно време имах чувството, че малко остава да и се изхлузи презрамката на деколтето и да видим черната табелка "Censured".

Сподели другаде

И защо по дяволите визията на Невена адски ми напомня визията на Нели от "Само теб...", имайки предвид разветите коси и парцалки, умишлените навеждания и полу-облечените "балетистки". Че и Невена накъдрена на всичкото отгоре. По едно време имах чувството, че малко остава да и се изхлузи презрамката на деколтето и да видим черната табелка "Censured".

И на мене много ми прилича на този клип... Ама гледам, че и двете песни са яки, сигурно така просперират като развяват парцалите ;)

Сподели другаде

Засега не мога да кажа, че съм ужасно впечатлена от тази песен.

Съгласна съм с Neuton Gimic за визията на Невена. Някак си не ми се връзва с темперамента и- поне този, който наблюдавахме в Мюзик Айдъл. Може би това ми попречи да възприема песента. Знам ли, по принцип рядко ми харесва песен от първо слушане. Иначе харесвам много Невена и дано жъне все повече успехи. Ще ми бъде интересно да наблюдавам развитието й. Тя заслужава награда за усилията и таланта си.

Сподели другаде