Sold13r Публикувано Юли 14, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2007 Winbond W83627THF (ISA 290h)Epox 8RDA+ Pro / 8RDA3+ Pro / 8RDA6+ Pro кутия 2637 RPM достига 4000RPM когато увелича вентилатора на процесора(Jet)като турбина на самолет еЗахранване 5921 RPМядро на процесора 1.66 V+5 V 5.08 V+5 V 4.95 VVBAT 2.91 Vчипсет 1.62 VDIMM 2.58 VAGP 1.54 V Не знам какво друго да напиша питайте ,за да може да се оправи най-накрая Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 В EVEREST провери и как са температурите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sold13r Публикувано Юли 14, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2007 Значи единствените температури ,които ми показва са тези на процесора,дънната платка и хардаДънна платка- 37 °C (99 °F)Процесор- 43 °C (109 °F)Maxtor 6E030L0 43 °C (109 °F) докато играя процесора стига до 50 °C Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 Напреженията са в нормата. Поне тези. Липсва за +12V. Температурите са нормални. Поне според датчика. Иначе се разминава с описанието ти, че доста загрява северният мост, защото 37 градуса си е доста добра температура. Ако не можеш да си държиш ръката или я държиш сравнително трудно, значи прегрява, но ако нямаш проблеми да си държиш ръката на компонента, значи не е проблем. Драйверите за дъното инсталирани ли са? Кои драйвери инсталираш за видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sold13r Публикувано Юли 14, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2007 Северния мост си загравя ,ама има малък вентилатор който го охлажда.Южния направо си пари,нищо че си държа ръката.Старите драйвъри са от диска на видео картата когато я взех,със тях даваше син екран,като ги смених с нови пак дава.това са новитеhttp://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html -option 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 намери си друг чип рам и пробвай само с него... предполагам е от рамта... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 Относно RAM паметта, ако имаш флопи, можеш да й пуснеш един тест с Memtest86+ 1.70 (69KB). Теглиш, разархивираш някъде, където ти е удобно, слагаш празна дискетка във флопито и стартираш install.bat от разархивираните файлове. Това ще направи стартова дискета (bootable), от която да заредиш ОС. Зареди от нея и остави да се тества 2-3 часа. Ако дава много грешки или всеки път на едно и също място, значи RAM-та ти може да е дефектна. Ако няма грешки, значи нещо дъното е.Иначе идеята за тестване с друга банка също е добра. Притеснява ме обаче заграването на южния мост. Той не би следвало да пари. Дори и доста топъл не би следвало да е. Възможно е просто дъното да си "отива". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 температурата на хард диска ме тревожи, не бива да прехвърля 40 градуса, както и загряването на южният мост. не бива да пари.ако го нямаше загряването на харда щях да ти препоръчам да стестваш дъното, но сега ще ти препоръчам да тестваш и дъното и захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2007 Report Share Публикувано Юли 14, 2007 40 градуса температура на твърдия диск е в нормите. Особено за Maxtor-чета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 аз до сега където съм чел, за хард дискове съм чел, че не миба да прехвърля 40 градуса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 16, 2007 Report Share Публикувано Юли 16, 2007 Както казах в друг пост вече, по спецификация от производител, температурата на харддиска е в границите на нормалното до 60 градуса C. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sold13r Публикувано Юли 20, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2007 ами какво да кажа,преинсталирах отново уиндоуса и вече от няколко дни няма нито син екран нито ми се изключва монитора..какво да кажа.Благодаря на всички ,който се опитаха да ми помогнат.Единт преинстал реши купища проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 А като се замисля, че можеше да се размине и без преинсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StanleyD Публикувано Октомври 3, 2007 Report Share Публикувано Октомври 3, 2007 Здравейте. Точно такава тема търсих. Като гледам и аз имам абсолютно същия проблем, но номера със синия екран и рестарта ми го прави само на Warcraft 3. Преди 3 месеца си купих лаптоп Fujistsu Siemens amilo li 1718 и всичко си върви добре, но тази игра много ме тормози. И аз си мислех, че проблема е в прегряването понеже лятото доста пареше, но вече нямам този проблем, а рестартирането продължава. Няколко пъти ми се беше наложило да преинсталирам системата и забелязах, че се оправя проблема, но.... за няколко дни само. От какво може да е проблема? Първоначално бях на виста, а после я смених с ХР - за него уж няма драйвери, но намерих из нета. Можете ли да ми помогнете, как да го реша проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3, 2007 Report Share Публикувано Октомври 3, 2007 Полезна информация:- с какъв хардуер разполагаш?- само тази игра ли играеш?- какво друго правиш на компютъра/лаптоп, с какво друго го натоварваш?- сигурен ли си, драйверите са инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост