Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! Не знам дали трябваше да правя нова тема или да пиша някъде другаде, но просто не намерих подходящо място. Така:

Нз дали на някои от вас се е случвало, но пробвах са си дръпна един торентфайл от даден БГ сайт(давам му SAVE на десктопа), но почва да се тегли и след секунда ми дава грешка "Cannot delete file:Cannot read from the source file or disk.". Файла няма никав формат пише само "F.E.A.R"(така се казваше торента, който исках да изтегля) . Пробвах да го изтрия но като дам на DELETE и още преди да ме пита за потвърждение пак ми дава същата грешка. Рестартирах си компютъра, но пак е същото. Дори пробвах с 1 програма за премахване на файлове (Move On Boot), но и с нея не стана! Пробвах да го сканирам с NOD 32, но като избера файла ми пише "C:\Documents and settings\Admin\Desktop\F.E.A.R File or folder not found". А пък с тая програма Move On Boot ми пише като го избера "Тhe file C:\Documents and settings\Admin\Desktop\F.E.A.R either is locked or does not exist." Моля за помощ как да го махна. Файла е 0 KB, не мога да го преместя в друга папка и ми стои на десктопа.

Сподели другаде

Здравей. Вероятно файла се използва от някои процес в момента и съответно не може да се изтрие/модифицира. За целта първо може да пробваш да затвориш торент клиенти, download мениджъри и да пробваш пак. Ако пак не може да се махне ще се наложи да използваш програмката Unlocker 1.8.5 и чрез нея да премахнеш файла. Кликваш с дясното копче на файла и избираш Unlocker. Ако файла се използва ще ти се появи прозорец с процесите, които са го отворили - избираш Unlock All. Успех! :thumbsup:
Сподели другаде