ij_gd Публикувано Юни 29, 2007 Report Share Публикувано Юни 29, 2007 Здравейте, това което ми е нужно е програма, която да компресира gif и png файлове без да влошава видимо качеството им. Програмата ми е нужна за банери, тъй като тези които изработвам са с размер, който не ме удоволетворява и утежнява страницата ми. Приемам и съвети. Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 29, 2007 Report Share Публикувано Юни 29, 2007 Мога да ти помогна малко за PNG формат. Харесвам го повече от GIF, затова ще ти препоръчам малко линкове, посочени на тази страница: pngrewrite. Обърни внимание на PNGOUT, OptiPNG и pngcrush. Иначе може да поработиш успешно с GIMP, Macromedia Fireworks и подобни приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ij_gd Публикувано Юни 29, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2007 благодаря за препоръките, ще опитам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост