Jump to content

Син екран с рестартиране на системата

wes

Препоръчан пост

• Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ми не са ми казвали, че са променяли нещо. На диска, който имам пише весия 162.18Y.Да абсолютно всяка игра ми забива, даже вчера както си слушах музика и си чатих в скайп пак.
Сподели другаде

Проблемът може да се дължи в общи линии на всичко: бъгави програми, калпави драйвери, зловреден код, прегряване, нестабилни напрежения и др.

Ще помогне обаче ако прикачиш няколко от DMP файловете, които се създават при забиване, в папка C:\WINDOWS\Minidump.

Сподели другаде

Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings. От долното падащо меню избери Small memory dump. Трябва да започне да създава файлове в съответната папка при забиване.
Сподели другаде

Не с Еверест.Пусни MEMTEST - за паметта.Харда -> HDDscan.

Ако ползваш външна лан карта , не тази която е вградена в дъното.Или я махни , или премести на друг слот.Ако вградената работи ползвай нея за 1-2 дни , да видиш дали ще имаш проблеми.Изобщо всякакви допълнителни платки ако си слагал на PCI слотовете ги махни.

Захранването не виждам какво е .Ако не е марково , може би с него трябва да започнеш.

Между другото за какво си го носил за ремонт??

Сподели другаде

Значи дъното ми беше изгоряло. Като съках компа само завърташе вентилатора и пак угасваше. От сервиза казаха, че не е от видеото, процесора или нещо такова ами от самото дъно. Хард скана още не е приключил, а ей сега ще го отворя да махна ЛАН картата.

post-14053-12658244492253_thumb.jpg

Сподели другаде

Най--вероятно имаш калпав драйвер или хардуерен проблем. Какво е захранването? Опитвал ли си да обновиш драйверите? Компютърът в гаранция ли е все още?
Сподели другаде