Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2010 Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 Направи шот на подраздел Датчик в EVEREST Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 8, 2010 Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 Ето скреена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Да са променяли драйвери от сервиза? Коя версия на видео драйвера е инсталирана? С абсолютно всяка игра ли има проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Ми не са ми казвали, че са променяли нещо. На диска, който имам пише весия 162.18Y.Да абсолютно всяка игра ми забива, даже вчера както си слушах музика и си чатих в скайп пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Проблемът може да се дължи в общи линии на всичко: бъгави програми, калпави драйвери, зловреден код, прегряване, нестабилни напрежения и др.Ще помогне обаче ако прикачиш няколко от DMP файловете, които се създават при забиване, в папка C:\WINDOWS\Minidump. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Аз нямам пакпа или файл в тази директория :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> трети бутон Settings. От долното падащо меню избери Small memory dump. Трябва да започне да създава файлове в съответната папка при забиване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 сега се появи един файл ето гоMini021010-01.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Пусни тест на харда и на паметта.Ако имаш някакви устройства на PCI слотовете махни ги.Ако имаш лан карта , моят съвет е да започнеш с нея първо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Със Еверест ли да пусна тестове? Ако може да ми кажеш кои точно са ПЦИ слотовете, да си изкарам ЛАН картата ли имаш в предвид? Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Не с Еверест.Пусни MEMTEST - за паметта.Харда -> HDDscan.Ако ползваш външна лан карта , не тази която е вградена в дъното.Или я махни , или премести на друг слот.Ако вградената работи ползвай нея за 1-2 дни , да видиш дали ще имаш проблеми.Изобщо всякакви допълнителни платки ако си слагал на PCI слотовете ги махни.Захранването не виждам какво е .Ако не е марково , може би с него трябва да започнеш. Между другото за какво си го носил за ремонт?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Значи дъното ми беше изгоряло. Като съках компа само завърташе вентилатора и пак угасваше. От сервиза казаха, че не е от видеото, процесора или нещо такова ами от самото дъно. Хард скана още не е приключил, а ей сега ще го отворя да махна ЛАН картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Качи още DMP файлове след следващи записи. Т.е. изчакай да забие още 2-3 пъти и качи всичките накуп в архив. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitak41 Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Ето няколко ДМП файла. Това с изкарването на всичко от ПЦИ слотовете не помогна :(Minidump.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Най--вероятно имаш калпав драйвер или хардуерен проблем. Какво е захранването? Опитвал ли си да обновиш драйверите? Компютърът в гаранция ли е все още? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост