VIS Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 1.Размера на файловете навсякъде ми ги пише в KB , а не искам да е такаhttp://i.data.bg/07/06/17/423649_orig.jpg2.Искам да направя с копчето MEDIA което е до лампичите за Caps Lock и т.н. да се пуска Winamp-a, с него се пуска BSPlayer-a, като отворя някое Mp3 и му дам да се отваря с Winamp, после с Media се пуска Winamp-a, а като отворя някое mp3 с BSPlayer-a после с Media се пуска BSPlayer-a и ми омръзва Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 1.Размера на файловете навсякъде ми ги пише в KB , а не искам да е такаМисля, че това е невъзможно, но не съм напълно сигурен. 2.Искам да направя с копчето MEDIA което е до лампичите за Caps Lock и т.н. да се пуска Winamp-a, с него се пуска BSPlayer-a, като отворя някое Mp3 и му дам да се отваря с Winamp, после с Media се пуска Winamp-a, а като отворя някое mp3 с BSPlayer-a после с Media се пуска BSPlayer-a и ми омръзва Благодаря предварително.Ако клавиатурата има някакви драйвери, вероятно чрез тях ще можеш да си настроиш функцията на всеки бутон поотделно - т.е. да правят/стартират (почти) каквото поискаш. Казвам го, защото предполагам, че в момента Windows я разпознава с драйверите от базата си от данни и нямаш голям избор за настройка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Ами поне по 1. до преди 1 седмица ми беше нормално ( в МБ ) а сега стана така.. да се надявам да има решение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Аз не помня някога в изглед Details да ми е показвало размера в MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Еми на мен винаги ми е било примерно един филм 700 МБ, а сега почна в КБ , ужас Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Сигурен ли си, че не имаш предвид вляво в полето Common Tasks? Там размерът се изписва в MB ако файлът е малко под и над 1MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Сигурен съм че ако файлът беше под 1 МБ , го изписваше в КБ , а ако е 1 МБ и нагоре си го пишеше в МБ , а сега всичко е в КБ , даже и докато се инсталира някоя програма пише кой файл се инсталира и колко е голям.. и пак е в КБ, общо взето навсякъде ми е в КБ .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Сигурен съм че ако файлът беше под 1 МБ , го изписваше в КБ , а ако е 1 МБ и нагоре си го пишеше в МБ , а сега всичко е в КБ , даже и докато се инсталира някоя програма пише кой файл се инсталира и колко е голям.. и пак е в КБ, общо взето навсякъде ми е в КБ ..Ето тук наистина се показва така:http://i99.photobucket.com/albums/l308/AliveNoMore/size1.png http://i99.photobucket.com/albums/l308/AliveNoMore/size2.png Но в изглед Details не мисля, че е възможно това нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Да само че тези неща аз ги нямам.. и съм сигурен, че и в детайлс също, защото при мен беше така :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Полето Common Tasks се добавя лесно, но за размера просто нямам обяснение/решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Няма проблем, ще поразпитам и ако намеря решение ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 В Total Commander виж в Конфигурация => Настройки => Табулатори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Може ли да обясниш къде е това ТОтал командър ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Total Commander е отделна програма. Не зная защо Филипов ти я предлага в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 17, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Да, видях и настройките видях... и наистина там пише кб, и има доста опции , но незнам точно кое да променя за да ми ги пише в МБ .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост