Jump to content

Проблем с ACTIVEX control

dank1

Препоръчан пост

Здравейте, имам проблем с ActiveX control. Като влезна в Интернет ми пише това: your security settings do not allow web sait to use active x controls installed on your computer. this page may not display correctly. Моля ви кажете ми какво да направя Редактиран от Tragedy
Сподели другаде

Ако използваш Internet Explorer.

Иди в настройките на уеб браузъра.

На раздела за сигурност прегледай настройките за ActiveX контроли и по-специално за Internet.

Ако сигурността ти е много завишена може да я намалиш. При мен например е на "Medium".

Въпреки това имай в предвид, че ако много намалиш сигурността, лесно могат да те попъплят бубулечки :)

Успех!

Сподели другаде

да влизам в настроиките и разрешавам всичко и натискам defaul level но като влза пак са си останали съштите настроики не иска да се запишат а има и др като почна да ми излиза това не ми излизат вече и снимките в компютъра натискам двапати но не ми се явява снимка ако можете да ми помогнете ще ви бъда мн благодарен.
Сподели другаде

Не би навредило да сканираш с HijackThis 1.99.1 (208KB) - Do a system scan and save a log file и да пуснеш съдържанието на файла тук.

При двукратно кликане върху снимките какво точно става?

P.S.: моля те за втори път да използваш пунктуация в коментарите си.

Сподели другаде

еми като щракна върху тях,два пъти и нищо не ми идва направо спира да зарежда. а това за активе още не иска да изчезне.

сега това aktive x изчезна :) но снимките още не излизат какво да направя за да идват пак.

Сподели другаде

• 3 weeks later...

Пробвай да чукнеш с десен бутон върху картинката и от менюто да избереш Open With... (ако го няма този елемент, задръж клавиша Shift когато чукваш с десен бутов върху файла) и от това меню избери Windows Picture and Fax Viewer. Ако този елемент го няма там, избери Choose Program... и в прозореца, който ти се отвори потърси за същото име.

Ако в крайна сметка не се справиш, то тогава просто си инсталирай някое безплатно приложение за преглед на картинки. Ето две много добри според мен - FastStone Image Viewer и IrfanView

Сподели другаде