dank1 Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 (Редактиран) Здравейте, имам проблем с ActiveX control. Като влезна в Интернет ми пише това: your security settings do not allow web sait to use active x controls installed on your computer. this page may not display correctly. Моля ви кажете ми какво да направя Редактиран Юни 15, 2007 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Ако използваш Internet Explorer.Иди в настройките на уеб браузъра.На раздела за сигурност прегледай настройките за ActiveX контроли и по-специално за Internet.Ако сигурността ти е много завишена може да я намалиш. При мен например е на "Medium".Въпреки това имай в предвид, че ако много намалиш сигурността, лесно могат да те попъплят бубулечки Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 По принцип можеш да промениш настройките и да разрешиш ActiveX от Tools -> Internet Options... -> Security -> Custom Level. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dank1 Публикувано Юни 15, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2007 да влизам в настроиките и разрешавам всичко и натискам defaul level но като влза пак са си останали съштите настроики не иска да се запишат а има и др като почна да ми излиза това не ми излизат вече и снимките в компютъра натискам двапати но не ми се явява снимка ако можете да ми помогнете ще ви бъда мн благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Не би навредило да сканираш с HijackThis 1.99.1 (208KB) - Do a system scan and save a log file и да пуснеш съдържанието на файла тук.При двукратно кликане върху снимките какво точно става? P.S.: моля те за втори път да използваш пунктуация в коментарите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dank1 Публикувано Юни 16, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2007 еми като щракна върху тях,два пъти и нищо не ми идва направо спира да зарежда. а това за активе още не иска да изчезне. сега това aktive x изчезна но снимките още не излизат какво да направя за да идват пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Пробвай да чукнеш с десен бутон върху картинката и от менюто да избереш Open With... (ако го няма този елемент, задръж клавиша Shift когато чукваш с десен бутов върху файла) и от това меню избери Windows Picture and Fax Viewer. Ако този елемент го няма там, избери Choose Program... и в прозореца, който ти се отвори потърси за същото име. Ако в крайна сметка не се справиш, то тогава просто си инсталирай някое безплатно приложение за преглед на картинки. Ето две много добри според мен - FastStone Image Viewer и IrfanView Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост