zaio Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Има ли някаква настройка на принтера, чрез която да му се окаже да принтира само текста без картинките?Не съм много наясно по тези въпроси за това простете глупавото питане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Би ли споделил с нас под каква операционна система ще работи този принтер, модела на принтера и конкретната приложна програма, чрез която ще се печатат документите? В общия случай "универсалното" решение е да се изтрият картинките в документа преди печат; друг вариант е да се копира съдържанието на документа в текстов редактор, който не поддържа (или има възможности за филтриране) на графичните изображения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaio Публикувано Юни 14, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Ей, ама много съм прост!Въобще не се бях сетил за копирането.Благодаря ти!А иначе принтера е допотопен - Epson LQ-100+, Widows XP SP2 Home Edition.Мисълта ми беше, че когато в даден сайт срещна интересен и полезен материал, дали е възможно да се отпечата без рекламите, банерите и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 След като става въпрос за разпечатване на WEB страници, има още два варианта (поне за тях се сещам в момента):1. Повечето сайтове разполагат с версия за печат, текстова версия, олекотена версия и т. н. т. Има и сайтове, които предоставят информацията във вид, удобен за разглеждане от потребители със зрителни увреждания - обикновено това е чист текст, който се изобразява в текстов браузер и може да се "прослуша" със специални програми.2. Почти всички съвременни браузери имат настройка, с която се включва или изключва изобразяването на графичните обекти в сайтовете. Това може да бъде много полезно, в случай, че се налага да прегледаш голям брой страници, търсейки текстова информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост