gala Публикувано Май 29, 2008 Report Share Публикувано Май 29, 2008 Еее, Ники, много се радвам. Пожелавам ти лек път, лека работа, много пари и многоооо подаръци да ни донесеш. :crazy: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 29, 2008 Report Share Публикувано Май 29, 2008 Леко пътуване, лека работа, леко с мечките и ... мога да кажа и следния виц по-случай пътуването ти: Стюардеса предлага питие на млад арабин, който и отказва с думите: "Благодаря, обаче след малко ще ми се наложи да карам....", нооо понеже сме приятели и продължаваме да сме позитивно настроени личности, ще си замълча! ПП Гледай хубаво да се наспиш тази вечер на Българска земя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 30, 2008 Report Share Публикувано Май 30, 2008 Приятен път, приятно изкарване иии чакаме те пп. да пишеш :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Здравейте приятели! Най-накрая пристигнах, жив и здрав естествено. Умората е голяма а се оказва че урте съм от 6 сутринта на работа... забаваПС: снимки имам ама връзката е ужасна - 1-2К... бих се радвал и на бтк дори... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Кирка и лопата за копането на злато взе ли си, или още ти стоят от предния път ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Така мина още един работен ден (в този случай първият) и не е чак толкова зле само дето американците са злета само те занимават с глупости, как може да сложат необразовани хора на ниските етажи на управлението не мога да го разбера това. Някой път ще се опитам да ви кача снимки, но засега просто нямам време засега. @Весо - инструметите ми рудодобив съм ги оставил в една алясканка още миналата година да ми ги пази. В замяна аз ги уча на български език Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Пуловер взе ли си? Каква е часовата разлика?,.. как може да сложат необразовани хора на ниските етажи на управлението не мога да го разбера това.Нас много умни ни управляват затова сме на тоя хал.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 @Весо . В замяна аз ги уча на български С език Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 2, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2008 @nikolaijelevЧасовата разлика е само -11 часа. С други думи ако при вас е 20 часапри мене 9 Пуловери съм взел, ама най-вероятно няма да ги нося, надявам се да се затопли, че тази година нещо пролетта е закъсняла и по върховете на планините има още снягИначе за управлението е вярно, че и при нас е така, ама нали това уж америка и оценявали не по друго а по възможностите. Истината е, че има пълна дискриминация по отношение на това от къде си от една голяма част от американците и затова понякога стават глупости @vesodimovГаври се ти с бедните студенти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Септември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2008 Такаа UPDATE: Най-накрая свършвам, последните дни са тежки (за първи път ми се налага да работя от 6 до 23 часа ама карай) но ще оцелея. Отлитам на 23и в 21:30 (24и 8:30 Българско време) и съм си на SOF терминал 2 в 14 и 10. Най-накрая. ПС: Миленски, пак ли в "Маската" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 22, 2008 Report Share Публикувано Септември 22, 2008 Айде, че ни липсваш ... :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Септември 22, 2008 Report Share Публикувано Септември 22, 2008 ПС: Миленски, пак ли в "Маската" Ми що не... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Септември 23, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2008 Така достигнах до най-големия град в Аляска - Анкъридж. Тая НОЩ ще спа утре пазарувам и после отлитам в 9 и 30 вечерта (8 и 30 сутринта бг време) към Минеаполис. Като стигна ще пиша пак ПС: За маската съм сериозно за Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 23, 2008 Report Share Публикувано Септември 23, 2008 Ми що не... Мдаааааааааааммммм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Септември 24, 2008 Report Share Публикувано Септември 24, 2008 Айде изчакайте малко... Аз си пътувам на 29-ти (макар и без пари), но може и да остана някой друг ден преди да отпътувам за Варна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост