sikuro Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 имам видеокамера sony handycam digital8 dcr-trv355e как мога да прехвърля записите от камерата на компютъра?камерата има юесби кабел но няма инсталационен диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
likor Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 имам видеокамера sony handycam digital8 dcr-trv355e как мога да прехвърля записите от камерата на компютъра?камерата има юесби кабел но няма инсталационен диск Ulead Videostudio Пробвай с тази! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Аз използвам Pinnacle version 10.6 Нямам никакви проблеми. Супер качество излиза после Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sikuro Публикувано Юни 11, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Добре, но немога да кача филма от камерата на компютъра, моля кажете ми как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Според мен не търсиш само програма. Търсиш също така USB драйвер за твоята камера. Ето страница на SonyDigital с информация за Digital 8 DCR-TRV355EЕто страницата с USB драйвери за Digital 8 DCR-TRV355E. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VILEIN Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Пробваи с PICTURE PACKAGE. В инсталационния диск има и драйвери. Продукта е на СОНИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Ами също може да опиташ с VirtualDub. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост