coojoe_213 Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Здравейте на всички. Купих си този телефон, с БГ меню е, но как да направя, че да ми се показват текстовите документи на бг-език, и как да мога да си пусна клипове(музикални или филми със субтитри), с коя програма, ако трябва ще си я купя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Здравейте на всички. Купих си този телефон, с БГ меню е, но как да направя, че да ми се показват текстовите документи на бг-език, и как да мога да си пусна клипове(музикални или филми със субтитри), с коя програма, ако трябва ще си я купя.За езика лично аз не знам.За другия въпрос:Правиш филма на компютъра да е със слепени субтитри, тука има няколко начина описани: http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2135и след това го конвертираш в .3gp и в максималната резолюция за твоя телефон Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 11, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Жалко, не става нищо. Къде се променя формата на тази програма, няма го обяснено никъде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост