zaio Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 В смисъл без да се налага да натискам копчето на кутията.Примерно да се интегрира в wexplorera и като цъкна с десен бутон на мишката там да я има тая опция.Нещо такова, че брата много се нерви като трябва да натиска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spetrova Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 В смисъл без да се налага да натискам копчето на кутията.Примерно да се интегрира в wexplorera и като цъкна с десен бутон на мишката там да я има тая опция.Нещо такова, че брата много се нерви като трябва да натиска. Имам една"StatBar",която е с много повече екстри от това ти желание,показва състоянието на паметта,на монитора,входящ и изходящ трафик,можеш да управляваш Winampa,да рестартираш или спреш компа и да отвориш и затвориш CD-то.Можеш да си я изтеглиш от сайта ми в Датата ->ТУКПиши ми ,ако нещо не ти е ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 (Редактиран) Имам една"StatBar",която е с много повече екстри от това ти желание,показва състоянието на паметта,на монитора,входящ и изходящ трафик,можеш да управляваш Winampa,да рестартираш или спреш компа и да отвориш и затвориш CD-то.Можеш да си я изтеглиш от сайта ми в Датата ->ТУКПиши ми ,ако нещо не ти е ясно.Привет! Едно малко уточнение. StatBar има официална страница. Ето: StatBar website. Последна версия: StatBar 2.406 (25.07.2003)Безплатна (Freeware) е. В смисъл без да се налага да натискам копчето на кутията.Примерно да се интегрира в wexplorera и като цъкна с десен бутон на мишката там да я има тая опция.Нещо такова, че брата много се нерви като трябва да натиска. В добавка. Ето списък от програми по темата: Eject CD ROM Software@brothersoft. Още една добавка: може да погледнеш: CD Drive Tool. Може би ще ти свърши работа. И тя е безплатна.Снимка:http://www.picvalley.net/u/33/8224_625.PNG Редактиран Юни 10, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaio Публикувано Юни 10, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2007 Благодаря, ще ги пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 О.К.Току-що инсталирах програмката CD Drive Tool. Седи си в трея и заема 6,8 МБ RAM. Добре работи, ето какво става, като се посочи иконката в трея с десен клик:http://www.picvalley.net/u/33/8232_428.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 7MB за какво? Total Commander с неговите 2 може много повече . . . Да не четем после че се е счупила поставката за кафе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 7MB за какво? Total Commander с неговите 2 може много повече . . . Да не четем после че се е счупила поставката за кафе http://www.picvalley.net/u/34/8335_029.GIF Браво! Чудесен коментар! Обаче Total Commander не е безплатен. Само 28 EUR. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 Няма изискване за безплатност, но TC винаги може да се ползва за без пари - с избор на бутон 1, 2 или 3 при стартиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 Добре. Да се използва Total Commander е въпрос на вкус. Искам да подчертая, че при мен програмата (TOTALCMD.EXE) не заема 2 МВ. A цели 10 MB RAM. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Може и без да се ползва програма да се извади поставката на CD/DVD-то. Просто трябва да чукнете с десен бутон върху устройството в My Computer или в Windows Explorer и да изберете "Eject" или "Close Tray" (под Windows XP): http://pics.softvisia.com/design/pics/3836/EjectCD.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 При мен close tray няма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 При мен close tray няма Каквото той каза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост