piandurnik Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Здравейте! Често ми се налага да конвертирам различни видеофайлове във формат avi - DivX . Обикновено използвам кодек XviD. Някои софтуери да DVD-rip или конвертиране на видеофайлове дават възможност за избор на кодиране " two pass " , което дава по-високо качество на крайния файл при същия му обем при конвертиране на стандартния " single pass " . http://picho.diinoweb.com/files/Screenshots/xvid2.pngВъпросът ми е как е възможно да се използва гореспоменатия метод при непосредственото му задаване от панела на видеокодека, защото всичките ми опити за това досега са били неуспешни (например използвайки Virtual Dub или друг софтуер с цела конвертиране и използване на гореспоменатия кодек) . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Може да погледнеш едно ръководство за DVD към Xvid/ DivX. Повтарям информация от една друга тема. Ето: DVD to DivX (Xvid) Conversion Guide. Източник: Digital Digest Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост