can Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Та значи как мога да разбера дали проблема е в звуковата карта, дали работи или не.Защото колонките и слушалките работят пък няма звук.Долу в лентата на старт менюто си я има иконката за звука, не е на mute сичко май е точно а няма звук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Как си сигурен, че работят слушалките и колоните? Сигурен ли си, че са свързани както трябва в звуковата карта? Когато пуснеш песен например тръгва ли да се възпроизвежда в самия плеър? Има ли някакви съобщение за грешки и т.н.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
can Публикувано Юни 8, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Колконките и слушалките си работят 100% пускам плеър и той започва да свири ама няма звук.Всичко е включено правилно и не са ми излизали никви съобщения.Странно. Та тва ми е въпроса дали картата се е прецакала и как да разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Сигурен ли си, че картата е инсталирана както трябва? Провери в Device Manager дали има някъде удивителни знаци. Напълно ли си сигурен, че някоя опция не е mute-ната, която да пречи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
can Публикувано Юни 8, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Картата си е инсталната както трябва, защото до преди няколко дни всичко си беше наред и имаше звук.Проверих в Device Manager и няма удивителни знаци също няма и mute-ти опции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Поне за момента ми идва на ум да те посъветвам да преинсталираш драйверите и/или да я изключиш и включиш обратно от BIOS-a (предполагам е вградена).Да си спомняш да си правил сериозна промяна по хардуера или софтуера преди да се появи проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост