dimd Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Дъното ми е ASUS A7V600-X и при инсталиране на драйверите,се инсталира и ASUS Update-нещо,което само проверява за актуални ъпдейти .При него видях,че версията в момента е 7.07.01. ,а актуалните са 7.09.02.ASUS Update,ги свали във ZIP формат,и след разархивиране не в директорията на ASUS,а на вторият дял на диска,се получи ТОВА !Въпросът ми е,как се инсталират,и изобщо нужно ли е,да се занимавам с това,в смисъл,да не окалям нещата !?Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mcfara Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 bios се сменя при хардуерни проблеми или ако новият предоставя допълнителни опции . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Това, което видях на снимката, ми прилича на нова версия на ASUS Update, а не на нова версия на BIOS. Виж с коя версия на BIOS си в момента, разгледай тази страница и ако е необходимо, можеш да обновиш BIOS. Ако си с последната версия или нямаш проблеми, не е задължително да обновяваш. Самото обновяване можеш да изъвршиш както чрез ASUS Update, така и чрез инструмента Aflash от сайта на ASUS... не успях да го намеря на страницата на твоето дъно, но тук го има. Добре е по време на обновяването компютъра да е включен в UPS, за да избегнеш прекъсване на захранването по време на презаписа; добре е и да си направиш копие на текущия BIOS, преди да го обновиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост