Tragedy Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Йеееееееееееееееееееееееееееееееее! Севлиевското (!!!) девойче спечели първия национален конкурс Music Idol. На края на концерта почти всички от журито и от присъстващите гости подкрепиха Невена като най-добрия изпълнител и тя логично спечели. Няма какво повече да добавя, само че съм един горд севлиевец Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Йеееееееееееееееееееееееееееееееее! Севлиевското (!!!) девойче спечели първия национален конкурс Music Idol. На края на концерта почти всички от журито и от присъстващите гости подкрепиха Невена като най-добрия изпълнител и тя логично спечели. Няма какво повече да добавя, само че съм един горд севлиевец Аз бях за Теодор още от самото начало, но не спечели. Поздрави на Невена за победатата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Хубаво момиче. Хубаво пее. Снимчици:http://www.picvalley.net/u/26/6372_009.PNG http://www.picvalley.net/u/26/6371_993.PNG Бравос! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Определено Невена беше по-добрата Бях за нея и й стисках палци от доста време.Според мен обаче щеше да се получи още по интересен финал, ако бяха останали Преслава и Невена Но това си е мое лично мнение.Предаването беше наистина страхотно, шоуто беше невероятно, инзенади безкрай, а изпълненията... на най-добрите разбира се. А "Излеял е Делю Хайдутин" накрая просто надмина очакванията ми... Ако не гледах телевизия, все едно слушах същата Валя Балканска.Още веднъж поздравления за Невена и Севлиевци Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 За нея бях ! Радвам се , че тя спечели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Браво на Невена! Наистина много талантливо, младо и очарователно момиче! Заедно с Преслава ми бяха фаворитки, но Невена наистина беше най-добрата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Дори само с последното си изпълнение доказа, че е достойна да спечели. Честито и на нея, и на съгражданите й. Дано да направи кариера, защото в българският шоубизнес има остра нужда от И талантливи хора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Супер много се зарадвах след като обявиха резултатите - все пак ми е съгражданка, но не само това - тя наистина го заслужава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 И аз много се радвам, че победи.. тя, Преслава и Пламен ми бяха любимци от самото начало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 Поздравления за Невена и от мен!Изключително талантливо и чаровно момиче, с невероятно присъствие на сцената.На мен фаворитката ми беше Преслава, но Невена я замести съвсем достойно на финала.Дай Баже да реализират мечтите си всички тези талантливи българи! И дано да го направят в България! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост