niki1221 Публикувано Юни 4, 2007 Report Share Публикувано Юни 4, 2007 (Редактиран) Търся програма с която ако на компютъра ми има парола да мога да я разбия . Моля помогнете ми !!!Благодаря предварително !!! Редактиран Юни 4, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 4, 2007 Report Share Публикувано Юни 4, 2007 Здравей, InsaneBoY. Въпросът и заглавието на темата ти са доста неясни. Може ли да бъдеш по-конкретен? Не се разбира какво точно искаш. Каква парола искаш да разбиеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юни 4, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2007 Въпроса ми е :Имам парола на акаунта на компа . Обаче не я знам . Как мога да я разбера . Кажете някаква програма . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юни 4, 2007 Report Share Публикувано Юни 4, 2007 Има и напълно безплатен начин, но първо тук не е мястото за такова обяснение и второ не знам как ще ме убедиш , че разбиването на тази парола е с "благородна цел" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юни 5, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2007 Ае просто не сам администратор на компа ми , а съм Limeted акаунт и просто искам да разбера на сестра ми паролата , за да може моя акаунт да не е Limited . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 5, 2007 Report Share Публикувано Юни 5, 2007 Ае просто не сам администратор на компа ми , а съм Limeted акаунт и просто искам да разбера на сестра ми паролата , за да може моя акаунт да не е Limited .Помоли сестра си да включи твоя профил в групата на администраторите. Настройката е елементарна, но ако не се справите - пиши, ще помагаме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Юни 7, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Не , че неможе да ме направи администратор ,ама просто тя не иска . И ся аз на компа немога да прая нищо . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Щом не иска, означава, че има някакви съображения за това. Не би било особено етично да ти помогнем, затова пробвай да поговориш пак с нея и й обясни подбудите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост