nevenka Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Както си работя, добавям картинки и т.н. и изведнъж ми се затваря от самосебе си! Някой път ми казва Windows has encounted a problem and needs to close, но някой път не... Отначало всичко си върви нормално, но след добавянето на повече от 6-7 картинки се затваря... Какво може да причинява проблема? Трих програмата, инсталирах наново, нищо не помага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Провери е Event Log-a (Start -> Run -> пишеш eventvwr -> OK дали има някакви грешки в разделите Application и System. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nevenka Публикувано Юни 2, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Провери е Event Log-a (Start -> Run -> пишеш eventvwr -> OK дали има някакви грешки в разделите Application и System.Мдааа, има доста... В Application са много “Application Error” и “Norton Antivirus” (аз не съм с нортъна, даже не знаех че я имам), а в System има няколко “NetBT” и много “W32Time” Какво да правя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Кликни два пъти върху Application Error и копирай тук текста от поле Description. Всъщност направи това и за Norton-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост