devil_may_cry Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Здравейте! Съвалявам, че пускам тази тема, но доста се рових във форума и не намерих нужната инфирмация... Извинявам се отново... Въпросите ми са: Свалих си един Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated April 2007 и искам да си направя boot CD... Съответно като свалих Windows-a имаше и линк за boot files... Ама не ги свалих на време и... :blush: Малко са ги махнали... Въпроса ми е как да си направя boot CD - то? Имам едни boot files които свалих преди време, но за съжаление не мога да намеря темата с линка за тези файлове... Мога ли да използвам тях или трябва да си направя нови? А ако не може как да си направя нови? И ако може да ми посочите линк за ръководство за преинссталация на Windows... А и ако някой знае добра версия на windows може да я сподели с мен Предварително благодаря и още веднъж се извинявам :blush: Windows-a ми стана вече на година и половина и иска да си ходи вече :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Инсталация на Windows би трябвало да си има boot файлове. Т.е. просто като запишеш ISO-то (или каквото е там) и дискът автоматично си става boot-ващ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Здравей. Относно създаването на BootCD може да използваш това Ръководство: Създаване на Boot CD за Windows XP, 2003, 2000. За преинсталирането на Windows може да погледнеш тази тема Преинсталиране на Windows XP.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост