Jump to content

Въпрос за boot-ване на CD

Препоръчан пост

Здравейте! Съвалявам, че пускам тази тема, но доста се рових във форума и не намерих нужната инфирмация... Извинявам се отново... Въпросите ми са: Свалих си един Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated April 2007 и искам да си направя boot CD... Съответно като свалих Windows-a имаше и линк за boot files... Ама не ги свалих на време и... :blush: :blush: Малко са ги махнали... Въпроса ми е как да си направя boot CD - то? Имам едни boot files които свалих преди време, но за съжаление не мога да намеря темата с линка за тези файлове... Мога ли да използвам тях или трябва да си направя нови? А ако не може как да си направя нови? И ако може да ми посочите линк за ръководство за преинссталация на Windows... А и ако някой знае добра версия на windows може да я сподели с мен :blush: Предварително благодаря и още веднъж се извинявам :blush: :blush: Windows-a ми стана вече на година и половина и иска да си ходи вече :'( :'(
Сподели другаде

Здравей. Относно създаването на BootCD може да използваш това Ръководство: Създаване на Boot CD за Windows XP, 2003, 2000. За преинсталирането на Windows може да погледнеш тази тема Преинсталиране на Windows XP.

Успех! :thumbsup:

Сподели другаде