britney_88 Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 здр. аз от скоро тегля филми от интернет...но те не се запаметяват вече в му документс (на декстопа), а в диск с или д ... в отделна папка която информ. немога да преместя , а когато искам да ги запеметя в му документс ми изписва че трябва да изтрия нешто....ако някои знае как мога да продал а да си запаметявам филмите в му докъмент да пище... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Добре ще бъде да дадеш повечко информация като например с каква програма сваляш филмите. А правописът ще го оправим после Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 С какво сваляш? Сигурна ли си, че файла се е свалил на 100 % ? П.п. Ще е добре, наистина да си оправиш правописа и да правиш имената на темите, по смислени, така че да се разбира част от проблема още в заглавието на темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
britney_88 Публикувано Юни 2, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Тегля филмите със flashget и се зареждат на 100%... Въпроса ми е трябва ли да трия някоя филм от my documets (всичките ми филми са там), за да сложа друг... Доскоро се запеметяваха там без проблем, а сега не могат . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 Провери дали имаш достатъчно място на C:, за да записваш още информация. P.S.: моля те за втори път да се постараеш повече с правописа и да пишеш по-точни заглавия на темите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост