danina Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Здравейте!Случи се нещо много странно. След като бях забравила, че интернета се плаща, и след временното му прекъсване и после включване Мозилата изглежда и се държи отвратителбно. Ето как изглежда:http://img517.imageshack.us/img517/2223/untitledev1.jpgНа всичко отгоре в Отметките ту се появяват самите те, ту чезнат незнайно къде. При опит да копирам текст от страница, отворена с Мозилата ми се появи някакво странно контекстно меню, без стандартните възможности за копиране и съхранение и т.н. На всичко отгоре имам екстенжън за автоматично копиране, който явно е изчезнал. Изобщо пълна боза. За жалост почти не мога да ползвам този браузър. Моля, споделете идеи за решаване на този ужасен проблем,преди да съм го решила генерално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Хм, пробвай да сканираш първо с някоя програма за спай, адуер и подобни.Може със Spybot S&D, а-squared или подобни. Може да си ъпдейтнеш антивирусната програма и да видиш дали няма нещо обезпокоително. После може да деинсталираш Firefox от Control Panel>Add or Remove programs. След това дръпни новата версия 2.0.0.4 и я инсталирай. Ако и тогава не се оправи, пиши. Хубаво е да правиш бекъп на фаворитите (или букмарковете) в някое файлче. Важи за всички браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 1, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Благодаря ти много Sir William, но аз съм с най- новата версия. Явно има бъг. Фейвъритите съм си ги запазила вече, но не ми се щеше да дейнсталирам, защото трябва да си слагам наново екстенжъните. Незнам дали има начин да се запазят след преинстала. Затова оставих преинстала като краен вариант. Май обаче ще се сналожи да го направя. То и без това някои екстенжъни са изчезнали сами, а пък и ме отчита разни грешки. Бъгава работа. Дейнсталирам, почиствам регистрите и стискайте палци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Хм, нещо ми направи впечатление, когато инсталирах 2.0.0.4. Като че ли Java Console не щеше да бъде приета от последната версия на Firefox на две инсталациии. Да не би проблема при теб да идва от добавките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Благодаря ти много Sir William, но аз съм с най- новата версия. Явно има бъг. Фейвъритите съм си ги запазила вече, но не ми се щеше да дейнсталирам, защото трябва да си слагам наново екстенжъните. Незнам дали има начин да се запазят след преинстала. Затова оставих преинстала като краен вариант. Май обаче ще се сналожи да го направя. То и без това някои екстенжъни са изчезнали сами, а пък и ме отчита разни грешки. Бъгава работа. Дейнсталирам, почиствам регистрите и стискайте палци. С добавката FEBE. можеш да запазиш и другите адони и след това да си ги върнеш. Според има възможност тази добавка за копирането, да не е съвместима с най-новата версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 A за Java погледни за всеки случай в Control Panel>Java>Advanced>Java Console дали са отметнати браузърите ти. Ето как е при мен:http://www.picvalley.net/u/6/1254_616.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 1, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Благодаря на всички. Java - та също я е хванала липсата. При това положение незнам дали и след преинстал ще тръгне както трябва. Сега ще проверя и ще пиша.Ванка благодаря ти за добавката за екстенжъните, но няма да я слягям зясега, че и без това май всичко се сгъбяса. Дано не се налага прейнстал на уйна.Не вярвам проблемът да е в екстенжъните. Имам ги отдавна и не съм имала никакви проблеми. До днес......До след малко. Както предполагах- чисто новата Мозила е досущ като предишната. Без разлика.Казвайте какво да я правя, че почнах да се нервя. С експлорера направо не мога да работя.Помагайте, моля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Да не използваш защитната стена Zone Alarm? Виж настройките на стената, каквато и да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 1, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Привет отново!Ползвам само уйндоуския файерлоу, който е включен.И още нещо странно- след преинстала на мозилта всички екстеншъни си стоят, както си бяха. Сякаш тя никога не е махана. Въпреки, че правих чистка на регистрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Имам спомен, че май ставаше в Safe Mode. Първо опитай през "управление на отметките" да върнеш иконките в браузъра, без да рестартираш в Safe Mode. После опитай дa рестартираш в Safe Mode. След това: Start Menu>Mozilla Firefox>Mozilla Firefox. Oттам май можеше да се върнат иконите и отметките на мястото им чрез "Управление на отметките". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 1, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Ехе!Да се похваля. Оправих я. Проблемът се оказа найстина в екстенжъните. Не знам точно в кой. След дейнсталирането на всички най- сетне имам нормална мозила. Сега като слагам нови екстенжъни ще следя внимателно при кой точно се получава.Странното е, че дъщеря ми каза, че сутринта Мозилата се е обновила автоматично. След това след половин ден без нет се появи проблемът- дали няма връзка и с последното обновление. Както и да е- ще наблюдаваме.Благодаря на всички, взели участие по темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост