Jump to content

Как да запиша видео разговор по Skype?

Препоръчан пост

Искам както гледам някои по skype да го запиша, не снимам

Видео имам предвид, както като искаш да снимаш от екрана и натиска6 PrtScSysRq копчето, само че да запиша видео или програма няква ако има.

Редактиран от Tragedy
Сподели другаде

Искам както гледам някои по skype да го запиша, не снимам

Видео имам предвид, както като искаш да снимаш от екрана и натиска6 PrtScSysRq копчето, само че да запиша видео или програма няква ако има.

Привет, примерно със Camtasia Studio, става може дори игри да записваш как играеш........

http://www.techsmith.com/camtasia.asp

Поздрави!!!

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Привет, примерно със Camtasia Studio, става може дори игри да записваш как играеш........

http://www.techsmith.com/camtasia.asp

Поздрави!!!

благодаря,с Camtasia Studio става обаче аз не знам кво се прави.

записах едно клипче но по налучкване натискам и като ми го запази и го пусна после,дава само

черен екран,кажи ако знаеш какво точно се натиска

Сподели другаде

благодаря,с Camtasia Studio става обаче аз не знам кво се прави.

записах едно клипче но по налучкване натискам и като ми го запази и го пусна после,дава само

черен екран,кажи ако знаеш какво точно се натиска

За това как се работи с Camtasia Studio 4.x може да погледнеш това ръководство на английски (HTML) или да си дръпнеш този PDF. Без четене е трудно. ;)

Mоже да погледнеш Instant Demo. Като че ли с Instant Demo се работи по-лесно, в сравнение с Camtasia Studio. :)

Сподели другаде

Със Instant Demo става със сигурност. Аз съм пробвала. Доста добра програма. :thumbsup:

Може да погледнеш и ръководството на danina ето тук

Ако имаш въпроси - питай. :)

Успех!

Сподели другаде

Дам. И аз съм едно дърво. Благодаря много на super_angel за хубавата тема. До момента не се бях замислял какво ще ми свърши работа за запис на видео от екрана на компа, но безплатно. Дали е Скайп видео, ТВ тунер или нещо подобно, няма значение.

Защо трябва да обръщам внимание на ужасно скъпи програми за по 300 USD: Instant Demo, Camtasia Studio и подобни? След като има безплатни решения? За Windows, разбира се. На всичкото отгоре са с отворен код. Вече имам съмнения, че авторите на ултраскъпи програми по темата май ползват отворения код, за да се налапат. Което е в реда на нещата, разбира се. Човек плаща най-много за незнание.:)

Има страхотни и сравнително леки безплатни програми за целта. Даже май работят в някои отношения по-добре от тристадоларовите шарении. Ето една такава програмка: CamStudio. Ето още един мирър на CamStudio@SourceForge.

Програмата има изключително опростен интерфейс. За мен днес беше удоволствие да затрия завинаги маса пъстри, ненужни, пробни и прочее скъпотии.

Снимка:

http://www.picvalley.net/u/57/14200_955.PNG

В добавка. За любителите на портативни програми ето: CamStudio 2.0 Portable.

Сподели другаде

• 1 month later...
Искам да ви попитам дали някой друг човек въобще по някакъв начин може да гледа моето видео по скайп ако говоря с определен човек и се гледаме . Изключваме човека на който съм звъннал и съм пуснал да ме гледа
Сподели другаде

... освен ако ти не искаш това. Примерно ползвайки плъгин към Скайп, като Broadcaster StudioPro (за справка как става това - тук) или Unyte , с който може да препредаваш видеото или просто каквото правиш на десктопа.
Сподели другаде