super_angel Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 (Редактиран) Искам както гледам някои по skype да го запиша, не снимам Видео имам предвид, както като искаш да снимаш от екрана и натиска6 PrtScSysRq копчето, само че да запиша видео или програма няква ако има. Редактиран Юни 1, 2007 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 В тази тема има две предложения. Виж също и това - http://www.tuaw.com/2007/03/26/skype-call-...2-0-adds-video/ Кажи какво е станало после и дали нещо е сработило Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Искам както гледам някои по skype да го запиша, не снимам Видео имам предвид, както като искаш да снимаш от екрана и натиска6 PrtScSysRq копчето, само че да запиша видео или програма няква ако има. Привет, примерно със Camtasia Studio, става може дори игри да записваш как играеш........ http://www.techsmith.com/camtasia.asp Поздрави!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Юни 15, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Привет, примерно със Camtasia Studio, става може дори игри да записваш как играеш........ http://www.techsmith.com/camtasia.asp Поздрави!!! благодаря,с Camtasia Studio става обаче аз не знам кво се прави.записах едно клипче но по налучкване натискам и като ми го запази и го пусна после,дава само черен екран,кажи ако знаеш какво точно се натиска Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 благодаря,с Camtasia Studio става обаче аз не знам кво се прави.записах едно клипче но по налучкване натискам и като ми го запази и го пусна после,дава само черен екран,кажи ако знаеш какво точно се натискаЗа това как се работи с Camtasia Studio 4.x може да погледнеш това ръководство на английски (HTML) или да си дръпнеш този PDF. Без четене е трудно. Mоже да погледнеш Instant Demo. Като че ли с Instant Demo се работи по-лесно, в сравнение с Camtasia Studio. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Със Instant Demo става със сигурност. Аз съм пробвала. Доста добра програма. Може да погледнеш и ръководството на danina ето тукАко имаш въпроси - питай. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Дам. И аз съм едно дърво. Благодаря много на super_angel за хубавата тема. До момента не се бях замислял какво ще ми свърши работа за запис на видео от екрана на компа, но безплатно. Дали е Скайп видео, ТВ тунер или нещо подобно, няма значение. Защо трябва да обръщам внимание на ужасно скъпи програми за по 300 USD: Instant Demo, Camtasia Studio и подобни? След като има безплатни решения? За Windows, разбира се. На всичкото отгоре са с отворен код. Вече имам съмнения, че авторите на ултраскъпи програми по темата май ползват отворения код, за да се налапат. Което е в реда на нещата, разбира се. Човек плаща най-много за незнание. Има страхотни и сравнително леки безплатни програми за целта. Даже май работят в някои отношения по-добре от тристадоларовите шарении. Ето една такава програмка: CamStudio. Ето още един мирър на CamStudio@SourceForge.Програмата има изключително опростен интерфейс. За мен днес беше удоволствие да затрия завинаги маса пъстри, ненужни, пробни и прочее скъпотии.Снимка: http://www.picvalley.net/u/57/14200_955.PNG В добавка. За любителите на портативни програми ето: CamStudio 2.0 Portable. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 Искам да ви попитам дали някой друг човек въобще по някакъв начин може да гледа моето видео по скайп ако говоря с определен човек и се гледаме . Изключваме човека на който съм звъннал и съм пуснал да ме гледа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 Не, връзката на Skype е криптирана (което е и нож с две остриета). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 Какво искаш да кажеш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 Връзката е защитена и не може никой външен да се намести и да подслушва или "подгледва". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 ... освен ако ти не искаш това. Примерно ползвайки плъгин към Скайп, като Broadcaster StudioPro (за справка как става това - тук) или Unyte , с който може да препредаваш видеото или просто каквото правиш на десктопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост