Jump to content

Макетата ли са тъпи ... или кво?

Препоръчан пост

Не мога да повярвам на очите си. Това се кретени!!!

http://vasiotsosed.blog.com.mk/node/66675#new

:devil: :devil: :devil: :devil:

Със заглавието на темата даваш отговор, приятелю. Да, тъпи са. 100% подкрепям мнението ти.

Сподели другаде

Не ме учудва. За жалост и нищо не може да се направи. Хакване, караници, забележки - нищо няма да доведе до никакви промени, просто защото манталитетът на съседите ни е такъв. Не че нашият е по-добър, просто е идиотски в друга насока.
Сподели другаде

Да, но ние бяхме първата държава в света, която призна "Македония" като суверенна държава преди години с това име. Сега е "Бивша не-знам-каква-си". И ние не сме цвят...

Но такива гаври с техни проблеми не сме си правили. Освен някаква окупация през миналия век. Май няма да излезем наглава с тях. :)

Сподели другаде

Добре де . Аз например не ги мразя, въпреки това им отношение. Защо толкова често се срещат изблици на антибългарщина? Много добре им го е казал един на български "башбулгар" : Що сте толкова прости бре Говорите глупости, а после плачете за български паспорт. Е много ме е яд на такива неща.

http://www.hardwarebg.com/forum/images/smilies/gtzvetkov/starwars.gifhttp://www.hardwarebg.com/forum/images/smilies/gtzvetkov/smack.gifhttp://www.hardwarebg.com/forum/images/smilies/gtzvetkov/laser.gif

Редактиран от Pantockrator
Сподели другаде

Дивотиите, както посочих по-горе (имена на държави, окупации) ги правят политиците. Ние им сърбаме попарата.

Аз имам добри приятели от македонско. Споделяме едно и също верую от много години: да няма граници. Обаче ако някой идиот реши да се прави на интересен - ето резултата. Тъпо и гнусно! Като че ли в случая има някаква невидима политическа подкрепа. Да, това са изблици на антибългарщина. За съжаление.

Сподели другаде

Всеки уважаващ себе си българин и всеки човек обичащ България не може да не мрази макетата. Хора с промити мозъчи, без реална представа за себе си историята си, вярващи в откровени лъжи... не знам дали са им виновни политиците, но... това не ги оправдава. Няма такава нация и никога няма да има (поне докато има националисти (=! нацисти)). Не могат да поберат в мозъчето си, че са българи и с всичките си действия се осмиват сама себе си. Както и да е, спирам се. Просто ако продължа... не знам какво ще напиша, но обобщено по-комплексирани ко*елета от тях нема...

ПС: Майка ми е от македонско, да има и свестни пичове, но са на изчезване...

Сподели другаде

Всеки уважаващ себе си българин и всеки човек обичащ България не може да не мрази макетата. Хора с промити мозъчи, без реална представа за себе си историята си, вярващи в откровени лъжи... не знам дали са им виновни политиците, но... това не ги оправдава. Няма такава нация и никога няма да има (поне докато има националисти (=! нацисти)). Не могат да поберат в мозъчето си, че са българи и с всичките си действия се осмиват сама себе си. Както и да е, спирам се. Просто ако продължа... не знам какво ще напиша, но обобщено по-комплексирани ко*елета от тях нема...

Не мисля, че това за комплексирането се отнася за всички хора на Запад от град Сандански. Не е толкова просто и еднозначно. Според мен е случая не бива да се правят генерални или адмирални заключения. Не е за пръв път такава изцепка и дано да няма в бъдеще подобна гавра.

Сподели другаде

Дано ми изтълкувате думите правилно:

маклайн за мен не е шотландски герой от митологията или футболист, а съкращение на македонско ла*но!!! И не, не всички на запад от Сандански са такива, а абсолютно всички, с изключение на подлизурковците, които искат да се докопат до български документи и да се зоват европейци! Те са македонско редко щастие!

Тия хора са напаст за нас! Трябва да ги държин възможно най-далеч и да подхождаме като гърците! Аз съм абсолютно краен и никой не може да ме убеди в противното! И мога да се аргументирам: България беше ПЪРВАТА държава в света, която призна това уродливо отроче, което дори се зове "фиром" или някакъв си друг ром!

Извинявам се за острия език и крайните ми убеждения, но тази фиромска долна част от гърба и всичките му уродливо родени сънародници заслужават само това! Призовавам да му задръстиме блога с постове!

Ако хората от форума решат, че поста ми не е приличен неко го изтрият!

Сподели другаде

Бях потресена като чух новината по bTV...

И това ми било съседи... Да си пасат там посятата в миналото от нашите прародители трева, да си сърбат надробеното от тях самите, да си ядат маКЕдонската наденица и хич да не ни търсят за каквото и да било... Не им го пожелавам, но искам да ги видя какво ще правят ако изпаднат те в нужда за помощ като нас... Тогава да ги видя как ще долазят при нас за помощ. Може би все ще се намери някой изрод от народа ни, който да им върне "услугата" , но аз лично и пръста си няма да мръдна да им помогна. Раните зарастват, но постъпки като тази не мисля че ще се забравят...

Аз също имам приятели макендонци и нямам нищо против тях, но вместо да проявят малко състрадание и да ни помогнат, някой си е решил да се прави на господин "Важна Клечка", да привлече вниманието на всички върху себе си...

Е, ако това му е била целта, мисля че в наше (българското) лице си намери майстора...

Всичко това никак не ме учудва ВЕЧЕ... Учуди ме за първи път още на Евровизия тази година, когато Македонци и Турци се подкрепиха доста солидно едни други...

За мен и това че администраторите на сайта не са се отзовали, когато сме ги потърсили, показва че явно цялата им нация са един дол дренки... Явно ние от СофтВизия трябва да им покажем как се пишат правила. Това че администраторите не носят отговорност за публикуваните снимки, за мен просто е една голяма глупост... За какво правят нещо за което после не могат да поемат отговорност ?! Това явно само в Македония може да стане.

И все пак... Историята говори сама за себе си... Сега интересни ще са ми Слави и екипа му. Ще се изсипят доста "комплименти" по македонски адрес и ще е забавно според мен.

Извинявам се за крайностите, но просто не можах да се сдържа да не напиша някой "мил" ред... тяхната постъпка вече на нищо не прилича... :angry: :no:

Сподели другаде