dinko.kolev Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Вчера преинсталирах Windowsa, в началото всичко беше на ред но след като качих няколко програми Windowsa започна да товари процесора ми на 100% (повечето от програмите съм работил и преди инсталацията). Когато пусна Таск менаджера виждамsvhost.exe SYSTEM 99 68820kкогато спра този процес всичко е ОК само дето нямам ауто рън на CD и DVD дисковете, но при по продължителна работа този процес пак се стартира. Може ли някой да ми каже какво ми е на Windowsa и как да го поправя :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Кажи за коя от версиите на Microsoft Windows става въпрос и каква ти е конфигурацията - процесор и памет.Процесът svhost.exe при WindowsXP обикновено създава проблеми при опит за проверка за актуализации; ако си с този Windows, можеш да забраниш автоматичното актуализиране (и уведомяване) и да видиш как ще се държи след това. Ако се окаже, че това е проблема, можеш да си инсталираш актуализациите от сайта на Microsoft - има 1 - 2, които отстраняват точно този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Лека и кратка вметка - процесът е svchost.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Лека и кратка вметка - процесът е svchost.exe. Това ме подсети за още нещо: сканирай за вируси и spyware, възможно е нещо такова да се "маскира" като системен процес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dinko.kolev Публикувано Май 27, 2007 Author Report Share Публикувано Май 27, 2007 Благодаря много, премахнах автоматичните ъпдейти и за сега всичко е ОК. Що се отнася за вируси проверих с НОД 32 (за мен това е една доста добра антивирусна програма) и нямяше гадинки. Благодара отново за отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост