niki1221 Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Искам примерно да ми кажете как мога да добая Winamp в windows ,че когато си инсталирам windows да ми се инсталира и Winamp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 За целта се ползва nLite, за която има ръководство в тази тема. Там не пише как се интегрират отделни програми, но това става все едно интегрираш Hotfix-ове. За отделните програми обаче ти трябват т.нар. add-ons, които можеш да намериш на тази страница. Каквито add-on-и има, такива програми можеш да вградиш в инсталационния диск на Windows. P.S.: една молба: не използвай цифри вместо букви (4, 6). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Май 24, 2007 Author Report Share Публикувано Май 24, 2007 Добре , но вече разбрах как става. Мерси все пак !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JollyRoger Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 И аз да попитам нещо.Харесах си един пакет с курсори за мишката.Може ли по някакъв начин да адна целия пакет(с име избрано от мен) в C\Windows\Cursors?За да мога когато отворя контрол панел mouse\pointer\browse да ми излиза целия пакет.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост